Головна Новини Суспільство події Українці обирають іномарки: названо ТОП-10 вживаних авто з-за кордону
commentss НОВИНИ Всі новини

Українці обирають іномарки: названо ТОП-10 вживаних авто з-за кордону

25 тисяч вживаних авто з-за кордону: українці обирають іномарки

9 вересня 2024, 12:11
Поділіться публікацією:

У серпні до українського автопарку додалося понад 25,7 тисяч вживаних авто з-за кордону. Це найбільше поповнення за останні 25 місяців, згідно з даними Укравтопром. Цього місяця кількість реєстрацій вживаних авто зросла на 22% порівняно з минулим роком і майже на 29% порівняно з липнем.

Українці обирають іномарки: названо ТОП-10 вживаних авто з-за кордону

Вживані авто популярні в Україні: топ виборів цього літа

Більшість цих авто – бензинові (46%). Також серед них дизельні машини (25%), електромобілі (20%), гібриди (5%) та авто з ГБО (4%).

Середній вік вживаних авто, які у серпні отримали українські номери, – 8,6 року. Найчастіше українці реєструють Volkswagen Golf – у серпні таких машин з'явилося 1325. Слідом за ним ідуть Renault Megane (1037 реєстрацій) і Skoda Octavia (959). Також популярними були Volkswagen Passat, Tiguan, Audi Q5, Nissan Leaf, Tesla Model Y, Nissan Rogue та Tesla Model 3.

За весь рік в Україні було зареєстровано 159 тисяч вживаних легковиків, що на 25% більше, ніж торік. 

Читайте також на порталі “Коментарі” — В Україні протягом поточного року спостерігається чітка тенденція на зниження попиту та вартості вживаних автомобілів. "Коментарі" спробували розібратися про причини цього явища, та дізналися, чого очікувати українським автолюбителям в найближчі місяці.

Раніше “Коментарі” писали, що й8-річний хлопець отримав повідомлення від незнайомця у соціальних мережах з пропозицією за винагороду у 40 тис. гривень підпалити автомобіль українських військових. Після підпалу автомобіля у Харкові, хлопця спіймала поліція і тепер йому загрожує 10 років в’язниці. Про це повідомляє портал "Коментарі.Харків".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини