Головна Новини Суспільство події Україна зараз має більше винищувачів, ніж два тижні тому – Пентагон
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна зараз має більше винищувачів, ніж два тижні тому – Пентагон

У США заявили, що Штати винищувачі не передавали

20 квітня 2022, 08:32
Поділіться публікацією:

В Україну вже надійшла з інших країн військова допомога і тепер українська армія суттєво збільшить кількість військових літаків. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву зробив прес-секретар Пентагону Джон Кірбі, інформує телеканал "CNN".

Україна зараз має більше винищувачів, ніж два тижні тому – Пентагон

Джон Кірбі, речник Пентагону. Фото: з відкритих джерел

При цьому спікер Пентагону уточнив, що йдеться не про ту допомогу, яку надають Україні в обороні своєї країни США.

Джон Кірбі додав, що він не конкретизуватиме, яку саме військову допомогу отримала Україна, оскільки вона була надана іншими країнами. Можна лише сказати, уточнив речник Пентагону, що ЗСУ отримали додаткові платформи, а також деталі. Все це дозволить збільшити український флот та поповнити авіапарк.

При цьому Кірбі не став уточнював, що він мав на увазі, коли використовував термін "платформи" і наскільки вони можуть бути корисними для української армії у війні проти Росії.

Знову ж таки, завуальовано Джон Кірбі натякнув, що Україна значно посилить свої позиції в небі, адже вона має вдвічі більше бойових літаків, тижні мала ще два тижні тому. Це все стало можливим завдяки підтримці України з боку союзників, якими виступають окремі країни. Про які саме страх ідеться, Кірбі також не уточнив.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Великій Британії вважають, що для Путіна не відіграє роль ціна "перемоги" в Україні, для Кремля неважливі людські життя. Саме тому Москва кине всі сили, щоби закріпити успіх на сході України. При цьому в Лондоні вважають, що швидкої перемоги на Москві чекати не варто. Битва за Донбас може тривати до двох місяців.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини