Головна Новини Суспільство події Україна виграла чемпіонат світу з ловлі коропа
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна виграла чемпіонат світу з ловлі коропа

Команда з України стала переможцем 23-ого міжнародного Чемпіонату світ з карпфішингу.

24 вересня 2023, 11:25 comments1145
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Національна збірна України стала переможцем Чемпіонату світ зі спортивної ловлі коропа (карпфішинг). Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Міжнародну федерацію прісноводного спортивного рибальства FIPSed, яка оприлюднила результати змагання.

Україна виграла чемпіонат світу з ловлі коропа

Україна виграла чемпіонат світу зі спортивної ловлі коропа. Фото з відкритих джерел

З 20 по 24 вересня у Франції пройшли 23-ті міжнародні змагання з карпфішингу, у якому взяли участь 95 країн світу. Серед цих країн кращою стала збірна України, яка виграла змагання та втретє стала чемпіоном світу.

Найскладнішим суперником українців стала господарка чемпіонату збірна Франції, яка зайняла другу сходинку. Французькі рибалки лідирували впродовж усього турніру, однак програли українцям в останній день та отримали срібні нагороди. Бронзові медалі на Чемпіонаті світу зі спортивної ловлі коропа отримали чеські спортсмени.

До десятки кращих команд також потрапили збірні Угорщини, Італії, Словаччини, Литви, Німеччини, Латвії та Австралії.

Україна виграла чемпіонат світу з ловлі коропа - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що рибалка з Італії побив світовий рекорд спіймавши гігантського сома. Алессандро Б'янкарді виловив рибину довжиною 285 см, що на 4 см більше ніж попередній результат. Чоловік розповів, що йому довелось кілька годин змагатись з сомом, щоб врешті решт перемогти рибину. Після вимірювань довжини сома італійський рибалка відпустив тварину у воду, своє рішення він пояснив тим, що не хоче шкодити такому рідкісному екземплярові.

Також "Коментарі" писали про цікавий випадок в США. Місцевий рибалка зафіксував на камеру, як він ловить акулу, однак в якийсь момент її проковтнула інша велика риба.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини