Головна Новини Суспільство події Україна відновила контроль на ділянці кордону протяжністю 1200 км: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна відновила контроль на ділянці кордону протяжністю 1200 км: подробиці

Найбільш напружена ситуація в Донецькій та Луганській областях

11 травня 2022, 15:56 comments1559
Поділіться публікацією:
Прикордонники разом з силами безпеки та оборони продовжують захищати державні рубежі. Відтак відновлено контроль на ділянці кордону протяжністю 1200 км, дві третини з яких — кордон з рф. Про це сказав директор департаменту охорони державного кордону АДПСУ Леонід Баран на пресконференції.
На кордоні біля Київської, Сумської та Чернігівської областей прикордонники відновили контроль на ділянці протяжністю 1200 км.
"Держприкордонслужба в межах Київської, Сумської та Чернігівської областей вийшла на ділянки відповідальності. Відновлено контроль на ділянці кордону протяжністю 1200 км, дві третини з яких — кордон з рф. Проте, небезпека залишається, тому класичних заходів охорони кордону не достатньо. Зараз продовжуються заходи з детальної перевірки місцевості та облаштовуються додаткові пости", — сказав директор департаменту охорони державного кордону АДПСУ.
Він додав, що найбільш напружена ситуація в Донецькій та Луганській областях.
"Ворог штурмовими діями намагається встановити контроль. Там, разом з іншими силами оборони, діють прикордонники – Луганського, Харківського та Краматорського загонів. На Маріупольському напрямку оборону тримають прикордонники Донецького прикордонного загону та Морські прикордонники Маріупольського прикордонного загону", — сказав він.
Ситуація на кордоні з Білорусією та Придністров’ям залишається все ще провокативною.
"Ситуація на кордоні з Білорусією залишається контрольованою. ДПСУ враховує можливу загрозу з боку цієї держави та вживає всіх необхідних заходів. Також складна та провокативна ситуація зберігається на Придністровському сегменті кордону з Молдовою. Прикордонники, враховуючи можливі ризики, також вживають всіх необхідних заходів. Наразі всі пункти пропуску на цьому сегменті закриті", — зазначив Леонід Баран.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Росія готується до анексії півдня України.

Україна відновила контроль на ділянці кордону протяжністю 1200 км: подробиці

Україна відновила контроль на ділянці кордону протяжністю 1200 км (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини