Головна Новини Суспільство події Україна провела з Росією ще один обмін полоненими: скільки бійців вдалося звільнити
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна провела з Росією ще один обмін полоненими: скільки бійців вдалося звільнити

Додому повернулися 52 захисники, серед яких захисники "Азовсталі", захисники Маріуполя та люди, які рятували життя

29 жовтня 2022, 16:20 comments5100
Поділіться публікацією:

Україна провела обмін полоненими з країною-агресором та звільнила 52 особи. Як передає видання "Коментарі", про це у телеграм повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

Україна провела з Росією ще один обмін полоненими: скільки бійців вдалося звільнити

Обмін військовополоненими. Фото: з відкритих джерел

Голова ВП зазначив, що серед звільнених офіцери, медики, сержанти та солдати. Серед них — 12 бійців НГУ, включаючи двох "Азовців", 18 із ВМС, 8 із ДПСУ, 9 з ТРО, 3 воїнів ЗСУ та 2 цивільних.

"Додому повертаються захисники "Азовсталі", захисники Маріуполя та люди, які рятували життя. Нам вдалося обміняти начальника хірургічного відділення військового шпиталю Маріуполя, який був на "Азовсталі" та молодого військового хірурга 65-го військового мобільного шпиталю. Ми повертаємо морпіха, дружина якого нещодавно вийшла з полону та добровольця з Маріуполя із символічним прізвищем "Москва", а ще моряка з острова Зміїний", – зазначив голова ОП.

За його словами, також будуть будинки деякі військові, взяті в полон у Чорнобильській зоні.

Читайте також на порталі "Коментарі" — міністр оборони країни-агресора Сергій Шойгу доповів російському диктатору Володимиру Путіну про завершення "часткової мобілізації". У традиційному вечірньому зверненні на це відреагував президент Володимир Зеленський. На його думку, Росії швидше за все знадобиться нова хвиля мобілізації, але Україна до цього готова. Що на даному етапі можна сказати про раше-мобілізацію? До чого це призводить на фронті та всередині самої РФ? Чи чекати на другу хвилю? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – Кирило Буданов розповів, коли Росія може розпочати обстріл України новими ракетами.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини