Головна Новини Суспільство події Україна постачатиме молочну продукцію на новий ринок збуту
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна постачатиме молочну продукцію на новий ринок збуту

Зараз для виробників молока та молокопродуктів з України відкриті ринки 31 держави. До їх списку додалася Канада

14 червня 2023, 14:15
Поділіться публікацією:

Про це повідомили в Державній службі з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів, повідомляє портал "Коментарі".

Україна постачатиме молочну продукцію на новий ринок збуту

Українське молоко продаватимуть у Канаді. Фото з відкритих джерел

"Завдяки спільній роботі Держпродспоживслужби та МЗС відкрито новий ринок для збуту продуктів українського виробництва, а саме молока та молочних продуктів до Канади", – зазначають у повідомленні.

Також, там зауважують, що детальніше ознайомитися з погодженою компетентними органами обох країн формою сертифіката для експорту зазначеного товару можна на офіційному сайті Держпродспоживслужби.

Самі ж пояснення щодо вимог законодавства Канади, які стосуються виробників молочки, можна переглянути в розділі "Вимоги країн світу". Загалом же, зараз для українських виробників молочних продуктів відкриті ринки 31 держави.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, — Чи повернуться на українські ринки коли-небудь херсонські кавуни та помідори, - аграрії Найближчим часом, в Україні може спостерігатися дефіцит томатів та кавунів. Оскільки, через підрив Каховської ГЕС, ворог, фактично знищив систему зрошення правого і особливо лівого берега Херсонщини.

Читайте також на сайті "Коментарі", — Чи загрожує світу глобальна продовольча криза, - Reuters. В ООН прогнозують зростання цін на продукти харчування. Усе, через катастрофу на Каховській ГЕС та агресію РФ. За словами заступника генсека ООН з гуманітарних питань Мартіна Гріффітса, труднощі з продовольством у світі уже видно неозброєним оком. Окрім того, попереду, як вважає експерт, будуть негаразди зі збором та посівом наступного врожаю. Це значно відіб’ється на глобальній продовольчій безпеці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини