Головна Новини Суспільство події Україна пасе задніх у світовому рейтингу процвітання
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна пасе задніх у світовому рейтингу процвітання

Україна на цей момент - 92-а

16 листопада 2020, 15:50
Поділіться публікацією:

Україна займає 92-е місце у світовому рейтингу процвітання. Про це свідчать дані міжнародної аналітичної організації Legatum Institute. Серед країн Східної Європи це найгірший показник, відзначається на сайті дослідження.

Україна пасе задніх у світовому рейтингу процвітання

У дослідженні говориться, що на позицію України істотно впливає війна в Донбасі, знижуючи показник безпеки і цієї країни (144-е місце за цією ознакою), і в цілому всієї Східної Європи.

Крім того, саме в Україні, в порівнянні з іншими східноєвропейськими країнами, гірша ситуація (93-е місце за цією ознакою) в області свободи зібрань і об'єднань. Над рівними правами для всіх релігійних течій також варто працювати, хоча показник толерантності й покращився, повідомляє Legatum Institute.

Дослідники відзначають, що пандемія COVID-19 дуже позначилася на добробуті всіх країн у 2020 році. Однак світ в цілому демонструє позитивну тенденцію до процвітання за останнє десятиліття, йдеться у звіті.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Україні може з'явитися ще один вид відпустки.

У законопроекті наголошується нюанси можливостей. Це може бути як мама дитини, так і чоловік матері дитини, батько дитини, який не є чоловіком, але живе разом з матір'ю, або бабуся з дідусем, якщо батько виховує дитину сам. Також уточнюється, що за цим законом батько дитини може піти в декрет до трьох років замість матері.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини