Головна Новини Суспільство події Україна отримала гуманітарну допомогу та пальне від Азербайджану для постраждалих від катастрофи на Каховській ГЕС
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна отримала гуманітарну допомогу та пальне від Азербайджану для постраждалих від катастрофи на Каховській ГЕС

Україні було надано гуманітарну допомогу та пальне за розпорядженням Президента Азербайджанської Республіки Ільхама Алієва

11 червня 2023, 12:50
Поділіться публікацією:








Як повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на SOCAR Energy Ukraine: до гуманітарного вантажу входять колекторний трубопровід для перекачки стічних вод, підводні насоси, мотопомпи, гумові човни, захисні костюми, рятувальні жилети, літній та зимовий одяг.

Україна отримала гуманітарну допомогу та пальне від Азербайджану для постраждалих від катастрофи на Каховській ГЕС

Катастрофа на Каховській ГЕС: Україну підтримав Азербайджан. Фото ДСНС Україна

В рамках допомоги від Азербайджану компанія SOCAR надала 20 тон пального ДСНС України в Одеській області.

Також у перші години після техногенної катастрофи на Каховській ГЕС в рамках гуманітарної місії компанія SOCAR надала Благодійній організації "Я допоможу" та Благодійному фонду "Ядопомога" більше тисячі літрів дизелю та газу для порятунку людей і тварин. АЗК SOCAR, що розміщені на евакуаційному шляху, готові надати місця для відпочинку та безкоштовно нагодувати постраждалих.


Читайте також на порталі "Коментарі", — Яким зараз є рівень води в Каховському водосховищі, — Укргідроенерго Рівень води в Каховському водосховищі продовжує знижуватись.

Йшлося на порталі "Коментарі" і про те, — Наслідки підриву ГЕС: поблизу Одеси спостерігається опріснення моря, а на Херсонщині вода стала небезпечною. Через підрив Каховської ГЕС Україна стикнулася з чималою кількістю глобальних екологічний проблем. Так, біля Одеси зафіксували опріснення моря. Фахівці відібрали проби морської води у трьох місцях Одеси: у Новій Дофінівці (причал 243), на пляжі Ланжерон та на 16 станції Великого фонтану. Таким чином, воду перевірили на наявність завислих речовин, заліза та рівень солоності. Результати лабораторного дослідження показали перевищення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини