Головна Новини Суспільство події Україна очікує на антициклон Jasper: прогноз погоди від синоптиків
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна очікує на антициклон Jasper: прогноз погоди від синоптиків

Холодна погода триватиме довго, перейде на наступний тиждень

6 березня 2024, 15:50
Поділіться публікацією:

З 7 березня в Україні пануватиме антициклон — Jasper. Саме тому, завтра у більшості областей буде переважно суха погода. Про це повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

Україна очікує на антициклон Jasper: прогноз погоди від синоптиків

Україна очікує на антициклон Jasper

"Синоптична ситуація в Україні 7-го березня визначатиметься антициклоном на ім'я Jasper, що означатиме переважно суху погоду в більшості областей", — каже вона.

За прогнозами метеорологів, у більшості областей України пануватиме суха погода, що є досить приємною новиною для тих, хто прагне насолодитися весняними прогулянками без парасольки. Вночі термометри можуть показувати від 2 градусів тепла до 5 градусів морозу, а вдень стовпчики термометрів зможуть вирости лише від 1 градуса морозу до 5 градусів тепла. Виняток складатимуть південні регіони та Закарпаття, де повітря прогріється до +4...+11 градусів.

Столиця України, Київ, також зустріне цей період без опадів. Нічні температури в межах -2...-4 градусів та наближення до нульової позначки вдень обіцяють збереження зимової атмосфери у місті. Цікаво, що холодна погода не покине нас швидко, адже вона триватиме до наступного тижня, з обіцянкою потепління після 16-го березня.

“Поки гріємося, але кожен весняний день дає нам більше світла, впевненості і надії, що все буде по-нашому”, — написали синоптики. 

Нагадаємо, що "Коментарі" писали про те, що в Україні циклонів з ураганними вітрами може стати більше. Циклон "Філ", що наробив шкоди в українських регіонах, був одним з найсильніших на території чорноморського регіону за останні кілька десятків років. Далі такі циклони утворюватимуться щораз частіше. Про це попереджує науковець та метеоролог Ігор Кібальчич.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини