Головна Новини Суспільство події Україна нарешті дочекалася другого "бабиного літа"
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна нарешті дочекалася другого "бабиного літа"

Україна чекає нетривале потепління

19 жовтня 2021, 07:54 comments1358
Поділіться публікацією:

У найближчий тиждень в більшості регіонів України буде спостерігатися типова осіння мінлива погода. Місцями буде холоднішати, потім помітно теплішати. "Бабине літо", яке прогнозували багато синоптиків ще на початку вересня, має прийти в Україну в другій половині цього тижня. Ось тільки тривалість його буде дуже короткою. Як інформує видання "Коментарі", про це в інтерв'ю порталу "Обозреватель" розповіла синоптик Українського гідрометцентру Олександра Хала.

Україна нарешті дочекалася другого "бабиного літа"

Осінь. Фото: з відкритих джерел

За прогнозом синоптика, цей тиждень ознаменується температурними перепадами. В одних областях буде помітно теплішати, в інших, навпаки, холоднішати. В цілому ж, в першій половині тижня температура буде в межах +13 градусів вдень, вночі до +5 градусів. А ось у другій половині тижня прийде довгоочікуване потепління на більшу частину України. Це і є те коротке "бабине літо", про яке говорили.

Потепління і підвищення температури почнеться з завтрашнього дня. Четвер і п'ятниця взагалі здадуться не жовтневими, а вересневими днями. Температура на стовпчику термометра підніметься до +16... +18 градусів, а на південному сході нашої країни і зовсім до +20. У середу, четвер і п'ятницю в більшості регіонів буде спостерігатися погода без опадів, тому що вона буде носити антициклонний характер. Теплішати почне досить стрімко, але надовго це тепло в Україні не затримається. До вихідних в Україні повинна повернутися похмура, дощова погода. Отже, короткочасне потепління випарується і знову похолодає.

Також читайте раніше на порталі "Коментарі" — синоптик поділився прогнозом погоди на жовтень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини