Головна Новини Суспільство події Ризик "червоної" зони: в МОЗ відповіли, чи повториться сценарій весняного карантину в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ризик "червоної" зони: в МОЗ відповіли, чи повториться сценарій весняного карантину в Україні

У МОЗ кажуть, що в Україні понад 74 тисячі активних хворих на коронавірус, в результаті чого стаціонари лікарень забиті

9 вересня 2020, 13:23
Поділіться публікацією:

Міністерство охорони здоров'я не виключає того, що якщо ситуація з коронавірусом буде розвиватися в посиленому темпі, вони можуть ввести режим "червоної зони" для всієї України. Про це пише "РБК-Україна".

Ризик "червоної" зони: в МОЗ відповіли, чи повториться сценарій весняного карантину в Україні

https://www.dw.com/

У МОЗ кажуть, що в Україні понад 74 тисячі активних хворих на коронавірус, в результаті чого стаціонари лікарень  забиті.

"У разі погіршення епідемічної ситуації не виключено, що уряд буде змушений ввести режим "червоної зони" для всієї країни, щоб стримати зростання захворюваності. Тому що здоров'я нації — головний пріоритет уряду", — додали у відомстві.

При цьому уряд і далі планує рухатися шляхом адаптивного карантину, щоб не обмежувати роботу бізнесу. У МОЗ роблять все, щоб уникнути березневий сценарій карантину в Україні.

Нагадаємо, українська столиця поки залишається в епіцентрі поширення коронавірусу. За вчора позитивні тести з лабораторії отримали ще 310 осіб. За добу це найвищий показник в Україні. На другому місці за темпами поширення поки залишається Харківська область, де за вчора додався 291 пацієнт, а також Тернопільщина. Там число інфікованих збільшилося на 244 особи. Загальна кількість інфікованих станом на ранок середи, 9 вересня, досягає 143 030 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини