Головна Новини Суспільство події Україна готуватиме пілотів для Wizz Air
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна готуватиме пілотів для Wizz Air

Авіакомпанія обрала Національний авіаційний університет базовим для підготовки фахівців

29 жовтня 2021, 16:45
Поділіться публікацією:

Між Національним авіаційним університетом (НАУ) та Wizz Air Hungary Ltd підписано Договір про співпрацю, згідно з яким випускники українського вишу після успішного завершення навчальних програм будуть працевлаштовані до компанії. Про це повідомляє сайт НАУ.

Україна готуватиме пілотів для Wizz Air

В Україні будуть готувати пілотів для WizzAir ( фото з відкритих джерел)

Уточнюватиметься, що з робочим візитом до НАУ зараз перебуває делегація Wizz Air (Угорщина) та льотна школа F-Air (Чехія).

Авіакомпанія обрала Національний авіаційний університет базовим для підготовки собі фахівців авіаційної галузі, включаючи майбутніх пілотів, оскільки за підсумками експертиз саме цей столичний виш підтвердив високу кваліфікацію своїх викладачів та випускників.

Підписаний між Wizz Air Hungary Ltd та НАУ договір передбачає прямий доступ студентів університету до сесій Wizz Air за набором спеціалістів. Також студентам, які пройшли пілотний набір, пропонується програма Airline Transition, після успішного завершення University Transition Program на базі Wizz Air.

"Така співпраця – це дуже значний крок для Національного авіаційного університету. Я вдячний за можливості, які відкриваються перед студентами університету завдяки нашій співпраці. Сподіваюся, що подальша спільна робота приноситиме користь як НАУ, так і WizzAir у частині кваліфікованих та сертифікованих фахівців", — сказав ректор НАУ Максим Луцький.

Також вказується, що компанія Wizz Air закуповує 200 пасажирських літаків, передбачає гарантоване працевлаштування для випускників НАУ.

Нагадаємо, в НАУ стартує проект приватно-державного партнерства, в рамках якого в університеті відремонтують усі гуртожитки та збудують нові навчальні корпуси. Проект було заслухано та підтримано депутатами на засіданні Комітету ВР з питань освіти.

Нагадаємо, що "Коментарі" поінформували про те, що в угорський лоукостер Wizz Air відновить десятки рейсів з України.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини