Головна Новини Суспільство події Удар по вокзалу в Краматорську: понад 30 загиблих, кількість поранених перевищила сотню
commentss НОВИНИ Всі новини

Удар по вокзалу в Краматорську: понад 30 загиблих, кількість поранених перевищила сотню

Поліція та рятувальники, які працюють на місці, повідомляють про десятки загиблих та поранених людей

8 квітня 2022, 12:15
Поділіться публікацією:

Російські окупанти завдали прицільного удару ракетами по залізничному вокзалу Краматорська Донецької області. Внаслідок удару на момент написання матеріалу відомо мінімум про 30 загиблих, понад 100 людей отримали поранення. Як передає портал "Коментарі", про це повідомив голова правління АТ "Укрзалізниця" Олександр Камишин. 

Удар по вокзалу в Краматорську: понад 30 загиблих, кількість поранених перевищила сотню

Росіяни вдарили "Іскандером" по вокзалу у Краматорську. Фото: з відкритих джерел

Глава "Укрзалізниці" вважає, що це цілеспрямований удар по інфраструктурі "Укрзалізниці", а також по жителям міста Краматорськ, оскільки окупанти чудово знали про те, що на вокзалі є багато цивільних людей, які намагаються виїхати в більш безпечніші області, рятуючи свої сім'ї від загибелі.  

Водночас, голова Донецької ОВА Павло Кириленко підтвердив, що на вокзалі десятки загиблих. Поліція та рятувальники намагаються надати допомогу тим, кого ще можна врятувати, адже йдеться про людей, які отримали численні поранення. Таких людей уже понад сотню.

Губернатор додав, що російські фашисти обрали той час, коли на вокзалі в Краматорську тисячі людей, вони добре знали, яким об'єктом стріляють і яку мету переслідують. Це був прицільний вогонь мирного населення, яке не становило жодної загрози російським окупантам. Врятуватися від такого удару було дуже проблемно, якщо не сказати – неможливо.     

Читайте також на порталі "Коментарі" — експерти розповіли в ексклюзивному інтерв'ю для нашого видання, чому безпрецедентні санкції США та Європейського Союзу не можуть вплинути на хід війни в Україні та змусити Росію відступити. Росія продовжує переслідувати свої основні цілі у війні – повне знищення України.

Удар по вокзалу в Краматорську: понад 30 загиблих, кількість поранених перевищила сотню - фото 2




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини