Головна Новини Суспільство події У ЗМІ з'явилися нові подробиці нападу на прикордонників на кордоні з РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗМІ з'явилися нові подробиці нападу на прикордонників на кордоні з РФ

Підозра в нападі збираються оголосити тільки двом СБУшникам, третій співробітник проходить лише як свідок

19 липня 2021, 20:13
Поділіться публікацією:

Під час нападу співробітників СБУ на прикордонників в Сумській області було 5 працівників силового відомства. Всі вони нібито святкували нове звання свого товариша. Про це пише "Обозреватель" з посиланням на власні джерела інформації.

У ЗМІ з'явилися нові подробиці нападу на прикордонників на кордоні з РФ

Напад на прикордонників на Сумщині (фото з відкритих джерел)

У матеріалі журналістів інформоване джерело повідомляє, що працівники СБУ "обмивали" нове підвищення по службі свого товариша. Принаймні, так вони самі кажуть. У матеріалі йдеться про те, що двоє з них були сильно п'яні, практично в відключці. Зухвалий напад скоїли троє інших. Але сьогодні затримані не всі учасники інциденту. Керівника, як розповідає джерело журналістів, обійшло звинувачення та арешт.

"Учасники — це керівник міжрайонного відділу СБУ, його заступник і ще троє підлеглих. Двоє добряче випили. Напали на наряд троє. Однак затримані тільки двоє з них — заступник начальника та один з рядових працівників. А начальник раптом виявився ні при чому і тепер нібито не брав участі в нападі", — заявляє джерело "Обозревателя".

Автори матеріалу пишуть, що до прикордонників, які були на службі та знаходились в службовому авто Renault Duster, підійшли троє співробітників СБУ і спровокували конфлікт. Саме вони забрали у них службові автомати, боєприпаси та розгрузки. А потім зникли, ймовірно, на своїй Toyota RAV4.

Стало відомо, що обвинувачення оголосили тільки двом, третій працівник СБУ проходить у резонансній справі як свідок.

Журналісти дізналися, що цим "свідком" є керівник місцевих спецслужб, який разом зі своїми працівниками напав на прикордонників. Джерело заявляє, що "все порішали і знайшли двох крайніх". Адже повністю зам'яти такий резонансний скандал не вийде.

"Одного з тих, хто напав, служба вирішила вивести з-під удару. Він має зв'язки. Після закінчення Академії служив в Луганській області, в Києві, в Одесі і ось його перевели в Сумську область. За останні кілька років його матеріальне становище значно покращився", — повідомляє джерело "Обозревателя".

Таємний співрозмовник журналістів заявив, що місце, де сталася бійка, є "хлібним" для контрабандистів. Тому, як розповідає співрозмовник видання, важко сказати, що реально робили там працівники СБУ і справді була це просто пиятика.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, хто напав на українських прикордонників на кордоні з РФ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Сташинский

20 липня 2021, 06:32

Трое безоружных! пьяных ублюдков дали песты двум пограничникам при исполнении, забрали! у них оружие и похохатывая укатили в закат? И эта "армия" защитит Украину от какой-либо агрессии? Это же сборище терпил и опущенцев, а не "силовики"))).


Новини