Головна Новини Суспільство події Інцидент на кордоні з РФ: відомо, хто напав на українських прикордонників
commentss НОВИНИ Всі новини

Інцидент на кордоні з РФ: відомо, хто напав на українських прикордонників

Особами, які вночі побили прикордонників і забрали їхню зброю, виявилися співробітники СБУ

18 липня 2021, 20:45 comments2441
Поділіться публікацією:

Розслідування неприємного інциденту на українсько-російському кордоні отримало несподіваний поворот. За інформацією "Дзеркала тижня", були затримані двоє із трьох нападників на прикордонний загін, який чергував з суботи на неділю, 18 липня, на кордоні України із Росією в Сумській області.

Інцидент на кордоні з РФ: відомо, хто напав на українських прикордонників

На прикордонників поблизу кордону з РФ напали працівники СБУ. Фото ілюстративне

Як виявилося, нападники працювали на Службу безпеки України. Цікаво, що їхня причетність до пригоди була розкрита їхніми же колегами з управління. Наразі правопорушники відсторонені від роботи, ними займаються представники слідчих органів.

У Службі підкреслюють, що подібна поведінка для людей, які працюють в подібних структурах, не є допустимою. Саме тому з прикордонниками продовжать співпрацювати, аби винуватці понесли належне покарання.

До слова, користувачі Мережі припустили, що ймовірною причиною нападу на військовослужбовців могла стати жорстка боротьба прикордонної служби з контрабандою, особливо тієї, що ввозиться з території Російської Федерації. Офіційного підтвердження подібної інформації не було.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що двох військовослужбовців, котрі заступили на чергування в ніч на 18 липня, жорстоко побили кілька невідомих нападників. Застосувавши фізичну силу, вони змогли забрати табельну зброю прикордонників і через короткий час після нападу ретирувалися. Прикордонники, які отримали травми під час нападу, перебувають у задовільному стані. Більше деталей — в нашому матеріалі.

До слова, "Коментарі" повідомляли, що працівники Служби безпеки України не так давно змогли викрити людей, які кришували одну з найбільших криптоферм на території нашої країни. Як правоохоронцям це вдалося, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, чому скандально відомий російський репер Моргенштерн вирішив судитися із СБУ, і з якої причини співробітники спецслужб вирішили прибрати ім’я ще одного відомого "кримнашиста" Філіпа Кіркорова із так званого "чорного списку артистів".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини