Головна Новини Суспільство події На українських прикордонників напали на кордоні з Росією: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

На українських прикордонників напали на кордоні з Росією: що відомо

У ніч на 18 липня невідомі побили наряд прикордонників, які несуть службу на українсько-російському кордоні

18 липня 2021, 17:27
Поділіться публікацією:

Непростою виявилася ніч із суботи на неділю, 18 липня, для працівників української Держприкордонслужби. Двох військовослужбовців, які заступили на чергування, жорстоко побили кілька невідомих нападників. Подробиці інциденту повідомили у пресслужбі Міністерства внутрішніх справ.

На українських прикордонників напали на кордоні з Росією: що відомо

Троє невідомих напали на двох українських прикордонників. Фото: МВС

Сили були не рівні: на двох прикордонників вийшло троє порушників. Застосувавши фізичну силу, вони змогли заволодіти табельною зброєю прикордонників. Через короткий час після нападу невідомі ретирувалися.

Як виявилося пізніше, швидше за все, атака на військовослужбовців відбулася не з боку Російський Федерації. Подібного варіанту поки не виключають, але більше схиляються до того, що нападники прийшли все-таки з української території. До слова, тікали вони точно вглиб нашої країни.

Вже після полудня в Держприкордонслужбі повідомили, що прикордонники, які отримали травми під час нападу, перебувають у задовільному стані. Зазначається, що невідомі нападники не намагалися їх вбити або поранити за допомогою табельної зброї.

Попри те, що інцидент не закінчився трагедією, представники служби посилюють патрулі на кордоні і ретельно ведуть розслідування інциденту. До слова, зброю побитих військовослужбовців вдалося повернути.

Загалом цей напад прикордонники вважають спробою залякати українців, які несуть службу на зазначеній частині кордону. При цьому причини, які б могли таке спричинити, не називаються.

До слова, якщо правопорушників знайдуть, то їм може загрожувати до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, який конфуз стався на кордоні з Україною у європейських туристів. Спойлер — хлопці незаконно перетнули державний кордон на велосипедах. Як вони виправдовували свій вчинок, читайте в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися, де в Україні може з'явитися прикордонний міст, на будівництво якого витратять кілька мільярдів гривень.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

дед

18 липня 2021, 17:10

Надо их подлечить,а потом гнать сраной метлой,предварительно разжаловав до звания "заср...нцы позорные".


Новини