Головна Новини Суспільство події У ЗМІ з'явилася інформація щодо обмежень в роботі закладів та заходів у новорічні свята
commentss НОВИНИ Всі новини

У ЗМІ з'явилася інформація щодо обмежень в роботі закладів та заходів у новорічні свята

Нижче докладна інформація про роботу місць відпочинку, магазинів, салонів краси тощо на новорічні свята

20 листопада 2020, 19:43
Поділіться публікацією:

У ЗМІ з'явилася інформація щодо попередньо запланованих обмежень в роботі закладів та заходів у грудні та січні. Так, стало відомо, що центральні ялинки в містах України працюватимуть, але з певними обмеженнями. Також будуть функціонувати й Різдвяні ярмарки, але просто неба і без майданчиків для харчування. Льодові катки та місця масового відпочинку працюватимуть за умови знаходження під голим небом. Святкові заходи в дитячих садах і школах пройдуть без участі батьків. Кафе і ресторани будуть функціонувати в режимі "на винос". А ось театри, кінотеатри, музеї, церкви з великою ймовірністю будуть закриті на свята. Крім того, санаторії, реабілітаційні центри не будуть приймати відвідувачів з 24 грудня по 14 січня. Також з 30 грудня по середину січня планують закрити й салони краси.

У ЗМІ з'явилася інформація щодо обмежень в роботі закладів та заходів у новорічні свята

У ЗМІ з'явилася інформація щодо обмежень в роботі закладів та заходів у новорічні свята - фото 2
У ЗМІ з'явилася інформація щодо обмежень в роботі закладів та заходів у новорічні свята - фото 3

Раніше "Коментарі" писали про те, якщо в Україні збережуться темпи захворювання коронавірусом, то мова піде про необхідність введення жорсткого карантину. Про це повідомив в Telegram голова комітету з питань здоров'я нації, медичної допомоги і медичного страхування Михайло Радуцький.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини