Головна Новини Суспільство події У Житомирі водій переїхав трирічну дівчинку на автостоянці: що відомо про стан дитини
commentss НОВИНИ Всі новини

У Житомирі водій переїхав трирічну дівчинку на автостоянці: що відомо про стан дитини

Дитину доставлено та госпіталізовано до місцевої дитячої лікарні

10 вересня 2021, 18:10
Поділіться публікацією:

Молодий  кермувальник важко травмував трирічне маля просто на стоянці біля великого супермаркету в місті Житомирі. Про це інформує пресслужба  Нацполіції Житомирщини.

У Житомирі водій переїхав трирічну дівчинку на автостоянці: що відомо про стан дитини

Місце ДТП. Фото: поліція Житомирської області


Аварія трапилася у четвер, 9 вересня, вже післяобідньої пори. 19-річний кермувальник іномарки, здаючи назад, не побачив маленьку житомирянку, яка стояла за авто, і наїхав на неї.

Маля зазнало важких травм і зараз знаходиться на лікуванні в обласній дитячій лікарні, куди дівчинку завезли стурбовані батьки.

Поліціянти з’ясовують усі обставини аварії та відкрили кримінальне провадження  за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло про те, що у Житомирській області пасажирський автобус врізався в автовоз. У результаті аварії постраждали 11 осіб, одна людина загинула. Про це повідомляє поліція Житомирської області. У повідомленні зазначено, що ДТП сталася біля села Стрибіж, на 177 км автомобільної дороги "Київ-Чоп".

Правоохоронці з'ясували, що водій автобуса Neoplan, який їхав із Польщі до Маріуполя, врізався в автовоз. У результаті транспортний засіб загорівся. У ньому було 25 пасажирів, які є громадянами України. Під час зіткнення загинув водій, який на той момент відпочивав. Відомо, що в ДТП постраждали 11 осіб, медики надали їм допомогу. У поліції вже порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 КК. Зараз ведеться розслідування.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ма

10 вересня 2021, 18:08

куда ее завезли обеспокоенные родители...) автор - идиот...


Новини