Головна Новини Суспільство події У Житомирській області пасажирський автобус врізався в автовоз: 11 постраждалих, є загиблий (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Житомирській області пасажирський автобус врізався в автовоз: 11 постраждалих, є загиблий (ФОТО)

Автобус, що їхав із Польщі, в якому знаходилися 25 пасажирів і два водії, після зіткнення з автовозом загорівся

4 вересня 2021, 13:29
Поділіться публікацією:

У Житомирській області вночі сталася страшна ДТП. На дорозі пасажирський автобус врізався в автовоз. У результаті аварії постраждали 11 осіб, одна людина загинула. Про це повідомляє поліція Житомирської області.

У Житомирській області пасажирський автобус врізався в автовоз: 11 постраждалих, є загиблий (ФОТО)

Після ДТП виникло загоряння автобуса / zt.npu.gov.ua

У повідомленні зазначено, що ДТП сталася біля села Стрибожі, на 177 км автомобільної дороги "Київ-Чоп". Правоохоронці з'ясували, що водій автобуса Neoplan, який їхав із Польщі до Маріуполя, врізався в автовоз. У результаті транспортний засіб загорівся. У ньому було 25 пасажирів, які є громадянами України.

Під час зіткнення загинув водій, який на той момент відпочивав. Відомо, що в ДТП постраждали 11 осіб, медики надали їм допомогу.

У поліції вже порушили кримінальну справу за ч. 2 ст. 286 КК. Зараз ведеться розслідування.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" повідомляло, що у Житомирській області зіткнулися маршрутка і вантажівка, є чотири жертви. У Коростенському районі, на 143 км автодороги "Київ-Ковель", на виїзді з с. Грізне сталася ДТП. За попередніми даними правоохоронців, сталося лобове зіткнення маршрутного мікроавтобуса "Фольксваген Крафтер", який рухався з Києва в смт Лугини, з фурою "МАН" із напівпричепом — вона виїхала на зустрічну смугу руху. Відомо про загибель чотирьох осіб: водія маршрутки й трьох пасажирів. За кермом вантажівки перебував 64-річний житель Запоріжжя, він отримав травми. На місці події працювали поліцейські. Правоохоронці з'ясовують усі обставини події та встановлюють особи загиблих в аварії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини