Головна Новини Суспільство події У Зеленського відреагували на події у Придністров'ї: чи чекати на ескалацію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відреагували на події у Придністров'ї: чи чекати на ескалацію

Пропагандистськи з подачі РФ було зроблено заяву, але логістично Росія у Придністров'ї не має жодного шансу дістатися, заявив Михайло Подоляк

29 лютого 2024, 07:15
Поділіться публікацією:

Розгойдування ситуації у Придністров'ї – це стандартна інформаційна програма, яка ні на кого сьогодні не впливає. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву в ефірі загальнонаціонального телемарафону зробив радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

У Зеленського відреагували на події у Придністров'ї: чи чекати на ескалацію

Михайло Подоляк. Фото: Офіс президента

"Немає жодної ескалації і не буде на цьому напрямку. Ці звернення абсолютно не мають сенсу. Пропагандистськи вони зробили заяву, але логістично Росія туди не має жодного шансу дістатися", — висловився Михайло Подоляк.

Радник зазначив, що події, які відбулися сьогодні, не викликають занепокоєння ні в Молдові, ні в Україні, ні в Євросоюзі. 

"Чи це матиме якісь інформаційні наслідки? Так, Росія це використовуватиме кілька днів. Це стандартні інформаційні програми. Вони ні на кого сьогодні не впливають", — додав Подоляк.

Нагадаємо, 28 лютого у невизнаній республіці пройшов з'їзд "депутатів усіх рівнів". Так звані депутати невизнаного Придністров'я звернулися до Ради Федерації та державної думи Росії з проханням реалізувати заходи щодо захисту Придністров'я в умовах посилення тиску Молдови. 

Також місцеві "депутати" звернулися до ОБСЄ, СНД, Європейського парламенту, міжнародного комітету Червоного Хреста та до генсека ООН із закликом "вплинути на керівництво Молдови для повернення до адекватного діалогу і припинити порушення прав і свобод мешканців Придністров'я". 

Читайте також на порталі "Коментарі" — Кремль сильно розчарований: у ГУР Міноборони України пояснили, що не так зі зверненням Придністров'я до Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини