Головна Новини Суспільство події У Зеленського відповіли на погрози Кремля завдати ударів по Києву
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського відповіли на погрози Кремля завдати ударів по Києву

У разі нових російських ракетних ударів по Києву українська сторона може вдатися до адекватної відповіді

14 квітня 2022, 10:50 comments1015
Поділіться публікацією:

У разі нових ракетних ударів з боку Росії по Києву Україна залишає за собою право вогню у відповідь. Для цього сьогодні ВСУ має всі необхідні можливості. Як передає портал "Коментарі", про це в ефірі "Фейгін LIVE" заявив радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

У Зеленського відповіли на погрози Кремля завдати ударів по Києву

Олексій Арестович. Фото - сайт Офісу президента України

Радник голови ОП припустив, що Кремль справді від погроз може перейти до реальних кроків та почне обстріл Києва. Арестович не виключає, що удару може бути завдано по органах військового управління, центрального апарату силових структур України. Також метою російських окупантів можуть стати Верховна Рада, Офіс президента, Кабмін.

При цьому Олексій Арестович уточнив, що Україна готова до будь-якого сценарію і навіть до можливого ракетного обстрілу урядового кварталу.     

За словами Арестовича, якщо противник робить такі погрози, то він має розуміти, що на будь-який постріл Україна може дати свою жорстку відповідь.

"Тут треба бути обережним у питанні підняття ставок. Тому що можливості щодо Росії відразу хочу сказати, у нас прекрасні", – зазначив радник голови ОП.

Він додав, що ці "можливості" Україна поки що не хоче використовувати свідчить лише про те, що будь-яка війна має свій ступінь ескалації.

Зазначимо, вчора від Міноборони РФ надійшло повідомлення про те, що сильні ракетні удари столиці України можуть відновитися, що буде реакцією на обстріл з боку України об'єктів на території Росії.

Читайте також на порталі "Коментарі" — розвідка Британії повідомила, коли розпочнеться масований наступ Росії на Донбасі.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини