Головна Новини Суспільство події У Зеленського розповіли, який сценарій чекає на Україну, у разі повної окупації Донбасу
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли, який сценарій чекає на Україну, у разі повної окупації Донбасу

Радник глави ВП попередив, що всі російські окупанти будуть поступово знищені.

11 квітня 2022, 09:10 comments8845
Поділіться публікацією:

Якщо російській армії вдасться окупувати весь Донбас і вийти на адміністративні кордони Донецької та Лаганської областей, як і планують у Кремлі, то Україна продовжить війну проти Росії та поступово вибиватиме ворога з української землі. Як передає портал "Коментарі", про це в інтерв'ю Марку Фейгін розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

У Зеленського розповіли, який сценарій чекає на Україну, у разі повної окупації Донбасу

Війна в Україні. Фото: з відкритих джерел

Радник голови ВП заявив, що окупацію всієї частини Донбасу не ухвалить ні український народ, ні ЗСУ, ні народ. За таких умов не може бути підписано мирний договір. Війна у такому разі триватиме.

При цьому Олексій Арестович зазначив, що війна може продовжуватись лише в тому випадку, якщо Захід продовжить підтримувати Україну зброєю. Україна продовжуватиме нові зразки зброї в той час, як у Росії зброя поступово закінчуватиметься. Київ має намір використати цю перевагу.

Арестович зазначив, що відбивати Донбас у ворога буде непросто. Буде багато втрат в українській армії, буде багато складнощів для вітчизняної економіки, але іншого шляху Україна не має.

Олексій Арестович також розповів, що не варто чекати, що Україна дуже швидко звільнить Донбас. Деокупація проходитиме за міліметром, але вона відбудеться в будь-якому випадку і ворог буде повністю знищено на українській землі. Радник голови ВП додав, що війна в Україні точно не закінчиться, доки ворог не буде, як мінімум, відкинутий до тих кордонів, які були встановлені до 24 лютого, коли й відбулося повномасштабне вторгнення Російської Федерації в Україну.

Читайте також на порталі "Коментарі" — риторика Заходу щодо Росії стає дедалі жорсткішою: експерти розповіли, чому деякі європейські політики "перевдягаються у повітрі".




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини