Головна Новини Суспільство події У Зеленського розповіли про успішну операцію в Маріуполі: морпіхи з'єдналися з полком "Азов"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського розповіли про успішну операцію в Маріуполі: морпіхи з'єдналися з полком "Азов"

Українські військові продовжують тримати оборону у частково захопленому Маріуполі

13 квітня 2022, 11:23
Поділіться публікацією:

У заблокованому російськими військами Маріуполі підрозділи 36-ї бригади морської піхоти внаслідок досить ризикованого маневру прорвалися на з'єднання з полком "Азов". Як передає портал "Коментарі", про це у Facebook розповів радник голови Офісу президента Олексій Арестович.

У Зеленського розповіли про успішну операцію в Маріуполі: морпіхи з'єдналися з полком "Азов"

Маріуполь. Фото: з відкритих джерел

Радник голови Офісу президента зазначив, що головним успіхом у проведеній спецоперації є те, що "Азов" тепер має гарне підкріплення. Бійці посилили свої позиції.          

За словами Олексія Арестовича, 36-ій бригаді вдалося уникнути повного розгрому. Перед морпіхами відкрилися нові можливості продовжувати оборону Маріуполя. Українські захисники тепер зайняли ширший периметр оборони Маріуполя.

Олексій Арестович вважає, що головним плюсом такого возз'єднання є те, що захисники міста зміцнилися на нових рубежах та посилили оборонний потенціал.      

Підсумовуючи свою посаду, радник голови ОП зазначив, що проведена спецоперація дуже добре показує, що може статися, коли офіцери продовжують не давати волю емоціям, а холодна голова допомагає приймати вірні рішення. Арестович закликав українців також діяти холоднокровно та виважено, бо війна продовжується і треба всіма можливостями підтримувати ЗСУ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Володимир Путін та Олександр Лукашенко знову провели зустріч, на камери заявивши, що вони, як і раніше, будують майбутнє і борються проти України. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю нашому виданню розповіли, що чекати від такої зустрічі та заяв, які прозвучали від двох диктаторів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини