Головна Новини Суспільство події У Зеленського прокоментували рішення ЄС щодо військовозобов'язаних українців закордоном
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського прокоментували рішення ЄС щодо військовозобов'язаних українців закордоном

Михайло Подоляк висловив думку, що в Європі знайдуть рішення щодо чоловіків призовного віку, які виїхали з України

3 травня 2024, 07:35 comments5413
Поділіться публікацією:

Радник Офісу президента України Михайло Подоляк висловився про рішення Євросоюзу щодо військовозобов'язаних українців закордоном. Як повідомляє портал "Коментарі", про це повідомляє YouTube-канал Delfi.

У Зеленського прокоментували рішення ЄС щодо військовозобов'язаних українців закордоном

Михайло Подоляк. Фото: з відкритих джерел

Михайло Подоляк заявив, що повномасштабна війна в Україні триває вже два роки. Багато молодих людей, які виїхали з країни, навіть не підтримують Україну, перебуваючи закордоном.

"Ми ж не бачили масових протестів з приводу "дайте зброї", "Україна спливає кров'ю" тощо. Сильна сторона Європи, що вони через довгу дискусію прийдуть до правильних рішень", — висловився Михайло Подоляк.

Радник голови ОП висловив думку, що в Європі знайдуть рішення щодо молодих людей, які виїхали з України.

"І це, до речі, змушує цих молодих людей зараз замислитися над тим, де вони, що вони і як вони почуватимуться вже завтра. Рано чи пізно Європейський Союз спільно з Україною ухвалить оптимальне рішення і тут не потрібно звертати увагу на цю емоційну істерику", — заявив Михайло Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — тема про цінність громадянина та обов'язки держави стала актуальною після новини про те, що українським чоловікам за кордоном призупинять надання консульських послуг. І це на тлі інших новин про те, що нам уже зараз не вистачає мільйонів людей, щоб економіка країни продовжувала працювати. А не вистачатиме ще більше. Адже такі рішення значно збільшують ризики, що навіть після закінчення війни люди, які не отримали консульських послуг і відмовилися від українського громадянства, вже не повернуться назад. Чи правильне це рішення влади? Чого зрештою чекати? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини