Головна Новини Суспільство події У Зеленського прокоментували можливу відставку Залужного
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського прокоментували можливу відставку Залужного

Михайло Подоляк заявив, що не потрібно переводити військові питання у площину політичної конкуренції

1 лютого 2024, 11:02
Поділіться публікацією:

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний є частиною вертикалі глави держави Володимира Зеленського, тому неправильно спекулювати навколо питання про можливу відставку воєначальника. Як повідомляє портал "Коментарі", про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону заявив радник глави Офісу президента Михайло Подоляк.

У Зеленського прокоментували можливу відставку Залужного

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Радник голови ОП зазначив, що вже не вперше обговорюються "спекулятивні питання".

"У нас є певна стагнація по лінії фронту. Люди шукають інформаційні приводи, щоб схвилювати суспільство. Давайте подивимося на це інакше. Головнокомандувач є частиною вертикалі президента і займається війною. Це не політичний процес, а війна", — висловився Михайло Подоляк.

Він зазначив, що необхідно оцінити сценарії війни, ефективність дій та технологічні рішення.

"Президент як верховний головнокомандувач усім цим займається і може давати оцінку підлеглим. Це нормальна дискусія в рамках війни. Є офіційне спростування цього, поки що змін немає. Якщо вони будуть, то говоритимемо", — зазначив радник глави Офісу президента.

Зазначимо, телеканал "CNN" із посиланням на обізнані джерела заявив, що президент України Володимир Зеленський звільнить головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного цього тижня. Своє рішення щодо цього питання він не змінив.

Читайте також на порталі "Коментарі" — видання "Коментарі" поцікавилося в експертів, про що говорить чергова хвиля чуток, що президент Володимир Зеленський нібито відправив у відставку головного комітету ЗСУ Валерія Залужного? Чому тема розганяється саме зараз? До чого може спричинити така гіпотетична відставка?




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини