Головна Новини Суспільство події У Зеленського пояснили, чому не можна відмовитися від телемарафону
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського пояснили, чому не можна відмовитися від телемарафону

Радник голови ОП вважає, що без телемарафону в Україні буде медіахаос

29 квітня 2024, 15:40
Поділіться публікацією:

Якщо вжити радикальних заходів і припинити телемарафон, який активно веде мовлення з перших днів російського повномасштабного вторгнення, то можна створити ситуацію, коли виникне медіахаос. Крім того, спроби дискредитувати телемарафон, які не припиняються, є частиною російської пропаганди. Як повідомляє портал "Коментарі", таку думку в ефірі загальнонаціонального телемарафону висловив радник глави Офісу президента Сергій Лещенко.

У Зеленського пояснили, чому не можна відмовитися від телемарафону

Телемарафон. Фото: з відкритих джерел

"Телемарафон створено для того, щоб бути джерелом верифікованої інформації, а не фейків. Один із методів боротьби Росії проти України – це дискредитація джерел інформації. Тому ведеться частина російської інформаційної війни Росії проти України шляхом дискредитації марафону. Якщо не буде марафону, то виникне медіахаос", – сказав Сергій Лещенко.

За словами радника, за таких умов значно легше зробити провокацію, розколоти суспільство та послабити суспільство внутрішньо перед російською агресією.

Зазначимо, раніше голова комітету зі свободи слова Верховної Ради Ярослав Юрчишин заявив, що телемарафон "Єдині новини" може бути скасовано, якщо проект не змінить формат мовлення та не поверне довіру глядачів.

Читайте також на порталі "Коментарі" — голова фракції "Голос" Олександра Устинова та керівник Комітету Верховної Ради з питань свободи слова Ярослав Юрчишин обурилися, що політичні партії отримують держкошти під час війни, фактично не ведучи партійну діяльність. Вони запропонували кошти щодо фінансування партій перенаправити на оборонні потреби України. Як оцінюєте таку пропозицію? Наскільки вона реалістична? Які ще перерозподіли у бік оборони країни слід було б провести? Портал "Коментарі" із цими питаннями звернувся до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Харя Кришны

29 квітня 2024, 15:46

А з телемарафоном - медіасміття!


Новини