Головна Новини Суспільство події У Зеленського анонсували "активні посадки" вже навесні
commentss НОВИНИ Всі новини

У Зеленського анонсували "активні посадки" вже навесні

Голова фракції "Слуга народу" обіцяє, що вже цієї весни корумпованих чиновників чекає на відповідальність

23 січня 2023, 11:40
Поділіться публікацією:

Корумпованим чиновникам не уникнути відповідальності. Тому вже цієї весни варто очікувати, що винні опиняться за ґратами. Як передає видання "Коментарі", про це у себе в Телеграм повідомив голова фракції "Слуга народу" Давид Арахамія.

У Зеленського анонсували "активні посадки" вже навесні

Давид Арахамія. Фото: з відкритих джерел

"Мабуть, цієї весни точно садитимемо активно. Не виходить по-людськи, буде за законами воєнного часу. "Не до часу" вже не працює. Деякі люди втратили свідомість і мародять без страху і докорів совісті" — написав глава "слуг народу" у Верховній Раді.

Давид Арахамія не став розкривати подробиці, але натякнув, що йдеться про скандал із закупівлею генераторів, а також скандал у Міноборони.

За словами Арахамії, нардепи, які входять до профільного комітету, сьогодні розбиратимуться в ситуації, а сам він пропонуватиме посилити парламентський контроль над виконавчою владою.

Глава "Слуги народу" нагадав, що починаючи з 24 лютого влада "офіційними та не офіційними каналами" постійно зверталася із закликом до чиновників усіх рівнів сфокусуватися на війні, допомоги постраждалим, зменшенні бюрократії та перестати займатися сумнівними справами. Але далеко не всі чиновники цей заклик почули та правильним чином відреагували.

Читайте також на порталі "Коментарі" — НАБУ провело обшуки та затримало заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури (в.о. міністра) Василя Лозінського. Зазначається, що Лозинського було затримано за отримання хабара в 400 тисяч доларів при закупівлі генераторів. Повна сума контракту складала 1,8 мільярда гривень. Міністерство інфраструктури України підтвердило його затримання за підозрою у розкраданні бюджетних коштів. Набирає обертів ще один корупційний скандал, пов'язаний із урядом. Журналісти з'ясували, що Міноборони в низці областей закуповує продукти для ЗСУ в середньому вдвічі-втричі вище за ринкову вартість. Про що говорять оприлюднені дані? Як ситуація може розвиватись далі? Журналісти "Коментарів" із цими питаннями звернулися до експертів.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини