Головна Новини Суспільство події У Запорізькій області помер хлопчик, який впав в кому у дитячому таборі: подробиці трагедії (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Запорізькій області помер хлопчик, який впав в кому у дитячому таборі: подробиці трагедії (ФОТО)

Лікарі довго намагалися повернути хлопчика до життя, але марно

26 серпня 2021, 21:35 comments1050
Поділіться публікацією:

В обласному медичному закладі міста Запоріжжя помер хлопчик, якого у важкому стані привезли сюди з відпочинкового табору, що на Херсонщині. Тимофій Дегальцев втратив свідомість у таборі, йому раптом стало погано. Медики реанімували хлопчика  50 хвилин, але   так і не змогли повернути його до життя. Про це повідомляє "Актуально", використовуючи інформацію одного з благодійних фондів міста.
До Запоріжжя хлопчика привезли в стані коми з Херсонщини, де він знаходився на відпочинку.

У Запорізькій області помер хлопчик, який впав в кому у дитячому таборі: подробиці трагедії (ФОТО)

Лікарі не змогли врятувати 12-річного Тимофія Дегальцева (фото з відкритих джерел)

У Запорізькій області помер хлопчик, який впав в кому у дитячому таборі: подробиці трагедії (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що під Херсоном в дитячому таборі 12-річний хлопчик впав у кому. Трагічний інцидент стався з юним відпочивальникам в одному з літніх таборів у Херсонській області. Юний житель Запоріжжя впав на землю і втратив свідомість. 12-річного школяра без свідомості повезли в лікарню Генічеська. Місцеві лікарі розповіли, що хлопчик розміщений в одній з палат і підключений до апарату штучної вентиляції легенів. Тимофій Дегальцев знаходився там у глибокій комі. Вихователі стверджували, що у такий важкий стан юний житель Запоріжжя впав раптово, під час фізичного навантаження. До свідомості дитину оточуючі не змогли повернути, навпаки по його тілу пішли судоми й Тимофія без свідомості відвезли у лікарню. У медичному закладі Генічеська в юного пацієнта сталася зупинка серця. Але лікарі повернули хворого до життя. Обласна чиновниця розповіла, що  хлопчика відправили в обласний дитячий медичний заклад у Запоріжжі. Після необхідного в таких випадках КТ, яке провели лікарі, стало відомо, що у Тимофія двосторонній набряк мозку з вклиненням стовбура головного мозку.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини