Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Під Херсоном в дитячому таборі 12-річний хлопчик впав у кому: що відомо про стан дитини (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Під Херсоном в дитячому таборі 12-річний хлопчик впав у кому: що відомо про стан дитини (ВІДЕО)

12-річному хлопчикові раптово стало погано

25 серпня 2021, 15:21
Поділіться публікацією:

Неприємний інцидент стався з юним відпочивальникам в одному з літніх таборів у Херсонській області. Юний житель Запоріжжя впав на землю і втратив свідомість. 12-річного школяра без свідомості повезли в лікарню Генічеська. Про це повідомляє в соціальній мережі Facebook чиновниця Запорізької облдержадміністрації Злата Некрасова.

Під Херсоном в дитячому таборі 12-річний хлопчик впав у кому: що відомо про стан дитини (ВІДЕО)

Трагедія сталася у дитячому таборі (фото з відкритих джерел)

Місцеві лікарі розповіли, що хлопчик розміщений в одній з палат і підключений до апарату штучної вентиляції легенів. Тимофій Дегальцев знаходиться тут у глибокій комі.

Вихователі стверджують, що у такий важкий стан юний житель Запоріжжя впав раптово, під час фізичного навантаження. До свідомості дитини оточуючі не змогли повернути, навпаки по його тілу пішли судоми й Тимофія без свідомості відвезли у лікарню.

У медичному закладі Генічеська в юного пацієнта сталася зупинка серця. Але лікарі повернули хворого до життя.

Обласна чиновниця розповіла, що зараз хлопчика відправили в обласний дитячий медичний заклад у Запоріжжі.

Після необхідного в таких випадках КТ, яке провели лікарі, стало відомо, що у Тимофія двосторонній набряк мозку з вклиненням стовбура головного мозку. Медики цього дитячого закладу проводять комплекс необхідних медичних процедур, щоб вилікувати хлопчика.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало про те, що в Херсонській області сталася страшна трагедія під час відпочинку 8-річного сина з батьком. На острові Джарилгач Херсонській області під час купання на матраці зникли батько і син, які приїхали туди зі Львова. Тіло хлопчика вже знайшли, а пошуки чоловіка тривають.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини