Головна Новини Суспільство події У Закарпатській області відремонтували найбільший шляхопровід: як він виглядає після реконструкції (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Закарпатській області відремонтували найбільший шляхопровід: як він виглядає після реконструкції (ФОТО)

Шляхопровід на Закарпатті був збудований на початку 80 років

14 грудня 2021, 20:55
Поділіться публікацією:

В Закарпатській області в районі населеного пункту Батьово завершена реконструкція одного з найбільших шляхопроводів, який належить до  траси М-25 КПП "Соломоново” — Велика Добронь — Яноші". Цей об’єкт  відновлений  за фінансування з президентської програми  Володимира Зеленського "Велике будівництво" вперше з часів його будівництва. Про це інформує "Укравтодор".

У Закарпатській області відремонтували найбільший шляхопровід: як він виглядає після реконструкції (ФОТО)

Шляхопровід відновили у рамках "Великого будівництва" (фото з відкритих джерел)

За оприлюдненою інформацією, 312 метрів цієї шляхової споруди, яка зведена над залізничним вузлом, ремонтували, розпочавши роботи ще весною. Тут 10 метрів проїжджої частини та ще є тротуари з двох боків.

Шляхопровід був зведений на початку 80 років минулого століття по лінії українсько-угорського кордону. Аби зміцнити надійність конструкції, працівники дорожньої служби  зробили заміну монолітних бетонних плит та арматурної сітки.

 Тут також поновили міцну металеву оцинковану огорожу та поручні. Облаштували водовідведення, гідроізоляцію та надійно облаштовано деформаційні шви.

У Закарпатській області відремонтували найбільший шляхопровід: як він виглядає після реконструкції (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що біля Кропивницького відкриється для проїзду відремонтований 150-метровий міст.Напередодні Нового року, 17 грудня неподалік обласного центру Кіровоградської області – міста Кропивницький буде запущений в експлуатацію для проїзду автотранспорту оновлений 150-метровий міст. Штучна споруда була закрита на ремонт влітку, всі дорожні роботи  по відновленню шляхопроводу  проводяться  в рамках президентської програми, яку представив Володимир Зеленський "Велике будівництво".За оприлюдненою інформацією, нова споруда належить до категорії — великі та 4 місяці перебувала  в стані "обмежено працездатна". 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини