Головна Новини Суспільство події Біля Кропивницького відкриється для проїзду відремонтований 150-метровий міст (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Біля Кропивницького відкриється для проїзду відремонтований 150-метровий міст (ФОТО)

У Кіровоградській області 17 грудня відкриється рух транспорту на мості

13 грудня 2021, 21:55 comments1897
Поділіться публікацією:

Напередодні Нового року, 17 грудня неподалік обласного центру Кіровоградської області – міста Кропивницький буде запущений в експлуатацію для проїзду автотранспорту оновлений 150-метровий міст.

Біля Кропивницького відкриється для проїзду відремонтований 150-метровий міст (ФОТО)

Відремонтований міст відкриють 17 грудня (фото з відкритих джерел)

Штучна споруда була закрита на ремонт влітку, всі дорожні роботи  по відновленню шляхопроводу  проводяться  в рамках президентської програми, яку представив Володимир Зеленський "Велике будівництво". Про це інформує пресслужба Кіровоградської облдержадміністрації.

 За оприлюдненою інформацією, нова споруда належить до категорії — великі та 4 місяці перебувала  в стані "обмежено працездатна". Аби повністю запустити міст в експлуатацію, потрібно реалізувати чималий обсяг роботи, тому ремонт споруди буде продовжений і після того, як тут рух буде відновлено.

 Цю дорожню споруду, яка з’єднує обласний центр та населений пункт Нове, так капітально ремонтують більш як за чотири десятиліття. Її протяжність  майже 150 метрів.

 За проєктом ремонтних робіт, тут передбачається  повна заміна несучих конструкцій. Зараз завершено ремонт балок прогонових будов та опор, облаштовано монолітну плиту, шафні стінки, деформаційні шви, закінчено гідроізоляцію двох шарів асфальтобетону,  впорядковано водовідведення. Надалі містобудівельники  зміцнять конуси,  будуть змінювати  перильне огородження, нанесуть новий шар розмітки та приступлять до монтажу  освітлення.

Щоб транспорт зараз міг проїжджати спорудою, буде ще якийсь час експлуатуватись старе огородження перил та на під’їздах  до нової споруди використовуватимуть бар’єрне огородження. Весною всі ці застарілі елементи будуть замінені на нові та сучасні.

Автомагістраль, яка має протяжність 1400 км, відома, як "Дорога єдності", ремонтується  з початку і до кінця в рамках президентської програми, яку раніше анонсував Володимир Зеленський "Велике будівництво".

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що проєкти "Велике будівництво", "Інноваційні парки" будуть стимулювати розвиток бізнесу.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини