Головна Новини Суспільство події У яких областях України у вихідні буде очікується дощ з грозою: прогноз погоди
commentss НОВИНИ Всі новини

У яких областях України у вихідні буде очікується дощ з грозою: прогноз погоди

У деяких областях у вихідні дні зіпсується погода

30 липня 2021, 18:40
Поділіться публікацією:

На Україну насуваються відразу два циклони — Ferdinand і Elior. За прогнозами синоптиків, в прийдешні вихідні деякі області заллє зливами. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила метеоролог Наталія Діденко.

У яких областях України у вихідні буде очікується дощ з грозою: прогноз погоди

Погода в Україні на 31 липня та 1 серпня - фото: з відкритих джерел

За словами синоптика, в суботу та неділю в більшості областей країни буде суха і малохмарна погода. За даними Укргідрометцентру, 31 липня в західній в східній частинах країни очікуються грозові дощі. Температура повітря вдень складе від 28 до 30 градусів тепла. Що стосується південних областей, то протягом дня збережеться хмарна погода і температура повітря складе від 28 до 30 градусів вище 0. У південних областях також протягом дня буде хмарно, а стовпчик термометра покаже від 30 до 32 градусів. Центральну частину України також не торкнуться в цей день дощі. Температура повітря — 29 .. 31 граду тепла.

У яких областях України у вихідні буде очікується дощ з грозою: прогноз погоди - фото 2

У неділю, 1 серпня, дощова погода продовжиться в західній частині країни, а також грозові зливи в цей день будуть і в північних областях. Температура повітря складе днем до 32 градусів тепла в північній частині, а на Заході — до 28 градусів. Хмарна погода в перший день серпня очікується в центральній, південній та східній частинах України. Температура повітря буде скрізь приблизно однакова — до 34 градусів тепла.

У яких областях України у вихідні буде очікується дощ з грозою: прогноз погоди - фото 3

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" інформувало читачів про те, з колько українці будуть відпочивати в серпні. Детальніше ознайомитися з календарем вихідних на останній місяць літа ви зможете в нашому матеріалі.

Також сайт писав про те, коли в серпні варто очікувати магнітні бурі. Повідомляється, що в цей раз магнітні бурі досить потужними і тривалими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини