Головна Новини Суспільство події У яких областях України пройдуть дощі: погода на 28 листопада
commentss НОВИНИ Всі новини

У яких областях України пройдуть дощі: погода на 28 листопада

Сьогодні, 28 листопада, у кількох регіонах України очікується дощова та прохолодна погода

28 листопада 2021, 11:30
Поділіться публікацією:

У неділю, 28 листопада, у більшості областей України очікується невелике потепління, але пройдуть дощі. Такими даними поділився Укргідрометцентр.

У яких областях України пройдуть дощі: погода на 28 листопада

Де пройде дощ 28 листопада (фото з відкритих джерел)

Синоптики прогнозують дощову погоду у західній частині країни: Івано-Франківській, Львівській, Закарпатській, Тернопільській, Волинській областях. Там стовпчики термометра будуть у діапазоні +5…+9 градусів.

Також дощі прогнозують в Одеській, Миколаївській, Херсонській і Запорізькій областях. Але температура повітря там прогріється до +8…+13 градусів.

На решті території України буде ясно та без істотних опадів.

У Києві 28 листопада синоптики прогнозують ясну та сонячну погоду. Стовпчики термометра піднімуться до +8...+10 градусів. А вночі очікується +1...+3 градуси.

Нагадаємо, що зима 2021-2022 років відрізнятиметься від тогорічної погодними умовами. За словами директора Укргідрометцентру Миколи Кульбіди, грудень буде теплим, сильних морозів не передбачається. Загалом ця зима має бути "м'якою". У січні-лютому очікується значне, але короткочасне зниження температури.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кілька днів тому у північних іспанських регіонах випала велика кількість опадів у вигляді снігу. У деяких районах температура повітря опустилася до -11 градусів за Цельсієм.

Читайте також, на північний схід Китаю обрушилися сильні снігопади та хуртовини. За інформацією ЗМІ, найбільше стихія "вдарила" по китайських провінціях Цзілінь і Хейлунцзян. Через сильні опади у кількох містах було тимчасово закрито школи та дитячі садки, а також кілька десятків автошляхів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://meteo.gov.ua/
comments

Обговорення


Новини