Головна Новини Суспільство події У ОП заявили, що російські можновладці вже почали відгороджуватися від Путіна
commentss НОВИНИ Всі новини

У ОП заявили, що російські можновладці вже почали відгороджуватися від Путіна

Михайло Подоляк нагадав, що Володимир Путін одноосібно приймав рішення про війну проти України.

25 березня 2022, 14:25
Поділіться публікацією:

Панівна еліта в РФ намагається дистанціюватися від президента Володимира Путіна, розуміючи, які юридичні наслідки від війни проти України чекають на верхівку Кремля. Як передає видання "Коментарі", про це у себе на Twitter написав радник голови Офісу президента Михайло Подоляк.

У ОП заявили, що російські можновладці вже почали відгороджуватися від Путіна

Михайло Подоляк. Фото - сайт Офісу президента України

Як приклад, Михайло Подоляк навів нещодавнє інтерв'ю російським пропагандистам із "РІА Новини" заступника голови Ради безпеки РФ Дмитра Медведєва, який кілька разів повторив, що рішення про "військову спецоперацію" та про головні цілі цієї "спецоперації" приймав виключно президент Росії Володимир Путін. Фактично Медведєв чітко зафіксував, що остаточне рішення про бомбардування мирних міст України та рішення про вбивства мирних громадян України — особисто приймав господар Кремля Володимир Путін.

"Важливий симптом – панівна еліта намагається дистанціюватися, розуміючи юридичні наслідки", — наголосив Михайло Подоляк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Дмитро Медведєв також повторив тези президента РФ Путіна про ключові завдання, поставлені російській армії в Україні. Кінцева мета, за словами Медведєва, досягти того, щоб Україна стала "нормальним сусідом". Що саме Медведєв вкладає у слова про "нормального сусіда", він так і не пояснив.   

Також раніше видання "Коментарі" повідомляло – українська розвідка продовжує сигналізувати позитивну тенденцію про те, що все більше російських військових виявляють свідомість та готові зі зброєю в руках тепер воювати проти путінського режиму на боці України.      




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини