Головна Новини Суспільство події У ВООЗ розповіли, як урятувати світ від появи нових штамів коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВООЗ розповіли, як урятувати світ від появи нових штамів коронавірусу

У середу ВООЗ оприлюднила суворі попередження про небезпеку ігнорування ковід-вакцинації, а Європейський Союз розробив обов'язкові розпорядження, оскільки Сполучені Штати зареєстрували перший випадок нового штаму коронавірусу Omicron

2 грудня 2021, 10:35
Поділіться публікацією:

У ВООЗ оприлюднили суворі попередження щодо наслідків ігнорування вакцинації від коронавірусу. Євросоюз навіть розробив суворі розпорядження. До активних дій європейців спонукала новина про те, що у США було зафіксовано випадок виявлення нового небезпечного штаму Covid-19 "Омікрон". Як повідомляє видання "Коментарі", про це повідомляє сайт ВООЗ.

У ВООЗ розповіли, як урятувати світ від появи нових штамів коронавірусу

Тедрос Адхан Гебрейесус. Фото: з відкритих джерел

Глава ВООЗ Тедрос Адхан Гебрейєсус заявив, що нові штами коронавірусу починають з'являтися і активно поширюватися в тих регіонах, де занадто маленьке охоплення населення вакцинацією та тестуванням. Все це в комплексі є рецептом для появи та посилення варіантів Covid-19.

У ВООЗ наголошують, сьогодні людство має шанс використати ті засоби, які вже є, щоб запобігти поширенню нових штамів "Дельта" та "Омікрон". Це допоможе врятувати життя та здоров'я багатьох жителів Землі.

Зазначимо, про появу нового штаму коронавірусу ВООЗ повідомила минулого тижня. Це стало причиною багатьох країн для занепокоєння, адже знову виник ризик погіршення економічних показників, а також ризик посилення тиску на систему охорони здоров'я.

Читайте також на порталі "Коментарі" — зафіксований в Африці COVID-штам "Омікрон" може в рази перевершити за заразністю штам "Дельта". Вчений і медики заявили, що через чотири тижні зможуть точніше сказати, чи вдалося їм адаптувати вакцину до нових штамів коронавірусу. Тому що за тими даними, що є, новий штам "Омікрон" обходить імунітет, який виникає після повного курсу вакцинації. Саме тому новий штамм називають дуже небезпечним.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини