Головна Новини Суспільство події У вихідні очікується похолодання, дощ і сніг: прогноз погоди в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У вихідні очікується похолодання, дощ і сніг: прогноз погоди в Україні

Синоптик розповіла, якою буде погода в перші квітневі вихідні 2021 року

2 квітня 2021, 13:42 comments1038
Поділіться публікацією:

В найближчі вихідні, 3 і 4 квітня 2021 року, в Україні похолоднішає та дощитиме. Про це йдеться у прогнозі погоди Наталки Діденко в її Telegram-каналі.

У вихідні очікується похолодання, дощ і сніг: прогноз погоди в Україні

Фото з відкритих джерел

Так, очікуються снігопади та різке зниження температури повітря. Хоча сьогодні в більшості областях України справжня весняна тепла погода.

Як пояснила Діденко, в Україні посилиться вплив холодного зафронтального повітря.

У суботу, 3 квітня, протягом дня в Україні максимальна температура повітря становитиме лише 6-11 градусів тепла. Трохи тепліше на Півдні й центральних областях – від 10 до 13 градусів тепла.

Тоді як у неділю, 4 квітня, вночі стовпчики термометрів опустяться до 0-2 градусів морозу. Вдень передбачається температура повітря до 6-12 градусів тепла.

Крім того, очікуються опади. Так, завтра ймовірні дощі у східній частині, а також у західних областях. В Карпатах може бути ще й з мокрим снігом. В інших регіонах опадів у суботу не очікується.

Але в неділю прогнозується на Заході дощ та мокрий сніг, а в більшості областей України — місцями невеликий дощ. До того ж уночі та вранці 4 квітня на півдні, а вдень на південному сході можливі сильні зливи.

Нагадаємо, з’явився прогноз Укргідрометцентру, де повідомляється, якою буде погода у квітні цього року в Україні. За даними метеорологів, погода не вирізнятиметься аномаліями, а буде приблизно такою ж, що у попередні роки.

Як повідомлялося, коли Сонце найактивніше — виникають магнітні бурі. Відбувається це кожен місяць, тому квітень не став винятком. Згідно з даними, в цьому місяці Землю накриє хвиля невеликих магнітних бур. За інформацією Лабораторії рентгенівської астрономії сонця, у квітні буде кілька днів, коли буде спостерігатися підвищена сонячна активність і вони будуть незначними.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини