Головна Новини Суспільство події У Венедіктової розповіли, коли Путіна можна буде притягнути до відповідальності
commentss НОВИНИ Всі новини

У Венедіктової розповіли, коли Путіна можна буде притягнути до відповідальності

Президент Російської Федерації Володимир Путін може бути притягнутий до відповідальності за розв'язання війни проти України після того, як втратить свої повноваження

27 серпня 2021, 17:00
Поділіться публікацією:

Президент РФ Володимир Путін може постати перед судом після того, як перестане бути главою російської держави. Як передає видання "Коментарі", про це розповів на пресконференції начальник Департаменту нагляду у кримінальних виробництвах щодо злочинів, скоєних в умовах збройного конфлікту, Офісу Генпрокурора Юрій Рудь, пише "Укрінформ".

У Венедіктової розповіли, коли Путіна можна буде притягнути до відповідальності

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Юрій Рудь зазначив, Україна поважає і дотримується всіх норм міжнародного права, згідно з якими перші особи держав не можуть постати перед судом, тому як мають певний імунітет. Рудь зазначив, попри те, що у Путіна сьогодні є певний імунітет, українські правоохоронці не втрачають часу дарма і працюють кожен день, збираючи докази злочинів осіб, які розв'язали війну проти суверенної держави Україна. При першій же можливості ці докази будуть представлені, після чого звинувачення озвучать.

В Офісі Генпрокурора впевнені, що обов'язково прийде той час, коли перших осіб РФ буде притягнуто до кримінальної відповідальності. За розв'язання війни проти України російська верхівка повинна опинитися на лаві підсудних. Доказів точно має вистачити.

Читайте також на порталі "Коментарі" — Офіс генпрокурора попросить у Канади аудіозаписи у справі авіакатастрофи МАУ. Це буде вже четвертий запит канадській стороні.

Також читайте на "Коментарях" — Офіс генпрокурора повідомив про колосальні втрати бюджету України після анексії Криму. Згідно з попередніми підрахунками, Україна разом із тимчасовою втратою півострова безповоротно втратила трильйон гривень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини