Головна Новини Суспільство події У Туреччині відповіли на пропозицію РФ з виробництва Bayraktar
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині відповіли на пропозицію РФ з виробництва Bayraktar

Путіну поки не бачити виробництва Bayraktar у Росії

29 липня 2022, 17:52 comments1528
Поділіться публікацією:

Директор Управління оборонної промисловості Туреччини Ісмаїл Демір у п'ятницю заявив, що його відомство поки що не розглядає питання можливої співпраці з Росією щодо спільного виробництва безпілотників. Як повідомляє портал "Коментарі", таку заяву Демір зробив в інтерв'ю "Hurriyet".

У Туреччині відповіли на пропозицію РФ з виробництва Bayraktar

Беспілолотник BAYRAKTAR, ФОТО GETTY IMAGES

"Нічого не можу сказати. Немає нічого, що надійшло б до нашого порядку денного і щодо чого почалася б робота. Цей процес формується в рамках політики Республіки Туреччина. Ми працюватимемо над технічним аспектом питання", – заявив він.

Варто зазначити, що кілька днів тому президент Туреччини Реджеп Тайіп Ердоган на засіданні центрального виконавчого комітету своєї Партії справедливості та розвитку нібито оголосив, що Росія та Об'єднані Арабські Емірати зацікавилися виробництвом турецьких безпілотників Bayraktar.

"Путін каже: давай працювати разом. Об'єднані Арабські Емірати пропонують побудувати у себе завод із виробництва БПЛА", – цитують ЗМІ слова турецького президента.                                                 

Також низка російських пропагандистських ЗМІ також підтверджувала інформацію про те, що президент Росії особисто просив свого турецького колегу про те, що розпочати спільне виробництво безпілотників Bayraktar. За час війни в Україні росіяни вже наочно відчули, які незручності турецькі БПЛА створюють для російських військ.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіяни заявили про загибель 53 українських полонених, в українській розвідці та Генштабі ЗСУ розповіли, хто стріляв.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини