Головна Новини Суспільство події У Туреччині ухвалили рішення щодо вакцинації Pfizer
commentss НОВИНИ Всі новини

У Туреччині ухвалили рішення щодо вакцинації Pfizer

Туреччина вводить бустерну вакцинацію Pfizer

4 листопада 2021, 10:20 comments5526
Поділіться публікацією:

У Туреччині влада офіційно заявила, що Туреччина почне вводити бустери людям, які отримали дві вакцини проти коронавірусу Pfizer Inc/BioNTech. Про це повідомляє портал "Коментарі", з посиланням на Reuters.

У Туреччині ухвалили рішення щодо вакцинації Pfizer

Вакцина. Фото GETTY IMAGES

Офіційна Анкара ще раніше ухвалила рішення про необхідність вакцинації громадян третьою дозою вакцини проти коронавірусу. І тут йдеться не лише про групи ризику, яким у багатьох країнах роблять третій укол проти коронавірусу. На сьогодні в Туреччині вже вакциновано третьою дозою вакцини проти коронарсу 11,2 мільйонам людей. Але раніше людей вакцинували препаратом компанії Sinovac.

Тепер же прийнято рішення вакцинувати людей третьою дозою препарату Pfizer, ефективність якого в рази вища за ефективність Sinovac. В першу чергу Pfizer вакцинуватимуть людей похилого віку, а також людей, які мають супутні хронічні захворювання. Також у пріоритеті вакцинація людей, які працюють у сферах "з високим ризиком", зокрема медпрацівників.

Так, за інформацією міністра охорони здоров'я Туреччини Фахреттіна Коджі, на сьогодні майже 60% громадян Туреччини отримали дві дози вакцини проти коронавірусу. Фактично Туреччину відокремлюють 10% від того, щоб країна могла досягти колективного імунітету і нарешті перемогти пандемію. Темпи вакцинації в країні не припиняються, вони тільки посилюються в декілька раз.

Читайте також на порталі "Коментарі" – доктор Комаровський присоромив українців за вакцинацію проти коронавірусу на рівні 20%. Лікар зазначив, що кожен сам вирішує, як йому ставитися до свого організму.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини