Головна Новини Суспільство події У той же час, як і Путін: Столтенберг виступить із терміновим зверненням
commentss НОВИНИ Всі новини

У той же час, як і Путін: Столтенберг виступить із терміновим зверненням

Тема виступу Столтенберга поки що тримається в секреті

30 вересня 2022, 11:30 comments1906
Поділіться публікацією:

Генсек НАТО Єнс Столтенберг сьогодні, 30 вересня, проведе незаплановану прес-конференцію. Вона розпочнеться о 19:00 за київським часом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на прес-службу Альянсу.

У той же час, як і Путін: Столтенберг виступить із терміновим зверненням

Генсек НАТО Єнс Столтенберг (Getty Images)

У прес-службі Північноатлантичного альянсу вирішили продовжити інтригу, не розкриваючи тему виступу генсека НАТО. Вона поки що у секреті.

"У п'ятницю, 30 вересня 2022 року, генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг проведе брифінг для ЗМІ", — йдеться у повідомленні.

За інформацією прес-служби, його виступ відбудеться у штаб-квартирі НАТО.        

Варто зазначити, що терміновий виступ Столтенберга відбудеться саме сьогодні, коли російський президент Володимир Путін планує оголосити анексію окупованих українських областей.

Нагадаємо, раніше генсек Альянсу попередив, що НАТО вважатиме нелегітимними "референдуми" на окупованих територіях України.

Читайте також на порталі "Коментарі" — сьогодні також відбудеться термінове засідання Ради національної безпеки та оборони (РНБО), де буде ухвалено фундаментальні рішення для України. Про це заявив секретар РНБО Олексій Данилов. Про це попередив президент Володимир Зеленський у своєму вечірньому зверненні. Про які рішення може йтися? Які слід було б прийняти, на Ваш погляд? Видання "Коментарі" із цими питаннями звернулося до експертів.

Також видання "Коментарі" повідомляло – у Росії мобілізація продовжує розхитувати суспільство. Експерти в ексклюзивному інтерв'ю розповіли, чи є загроза для путінського режиму – чого це може призвести.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

denn

30 вересня 2022, 13:58

СEКС Знaкoмствa в твoем горoде: бeсплатно, анoнимно, по обoюднoмy сoгласию, пpoсто попpобуй ----- https://7l.ink/goo


Новини