Головна Новини Суспільство події У тилу ворога знову пожежа – цього разу спалахнула нафтобаза в окупованому Донецьку
commentss НОВИНИ Всі новини

У тилу ворога знову пожежа – цього разу спалахнула нафтобаза в окупованому Донецьку

Російські пропагандисти поспішили звинуватити у пожежі на нафтобазі Україну

29 квітня 2022, 08:50 comments1175
Поділіться публікацією:

У тимчасово окупованому Донецьку в повітря злетіла нафтобаза. Причину пожежі не встановлено, але російські пропагандисти без з'ясування обставин уже поспішили звинуватити ЗСУ. Як повідомляє портал "Коментарі", про це пише сайт "ТСН".

У тилу ворога знову пожежа – цього разу спалахнула нафтобаза в окупованому Донецьку

Пожежа на нафтобазі. Фото: з відкритих джерел

Зазначається, що рано-вранці велика пожежа охопила практично всю нафтобазу, розташовану в Кіровському районі Донецька. Місцеві жителі почали ділитися у соцмережі кадрами палаючої нафтобази. Вогонь із одних резервуарів із паливом швидко перекидався на інші резервуари.

На фото видно, як у небо здіймається густий чорний дим. Маріонеткова влада Кремля поки що від оцінки того, що відбувається, утрималася, але російські пропагандисти відразу ж звинуватив офіційний Київ, зазначивши, що пожежа сталася після того, як українські війська обстріляли з артилерії Донецьк.

Читайте також на порталі "Коментарі" — днями у прикордонних з Україною Курській, Воронезькій, Білгородській областях РФ прогриміла серія вибухів. Місцеві жителі прокинулися від гучних хлопків, спрацювала сигналізація в автомобілях. Результатів бавовни стало те, що спалахнули резервуари з паливом на одній з нафтобаз, а також вибухнув склад з боєприпасами.

Також видання "Коментарі" повідомляло – ворог змінює тактику та береже сили, все більше використовує розвідку, перш ніж йти у контрнаступ та завдавати ударів по позиціях ЗСУ. У Генштабі ЗСУ зазначають, що за минулу добу противник практично не вів наступ на Ізюмському напрямку. Хоча в попередні дні цей напрямок був одним із найгарячіших. Тепер там ворог залучає розвідку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини