Головна Новини Суспільство події У TikTok набирає популярність небезпечний челлендж: вже є постраждалі
commentss НОВИНИ Всі новини

У TikTok набирає популярність небезпечний челлендж: вже є постраждалі

Медики стурбовані тим, що підлітки можуть почати масово наражатися на ризик

11 жовтня 2021, 19:55
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У популярному сервісі для створення і перегляду коротких відео TikTok набирає популярність небезпечний челлендж. Про це повідомляє видання Daily Mail.

У TikTok набирає популярність небезпечний челлендж: вже є постраждалі

TikTok. Фото з відкритих джерел

Суть челенджа під назвою "суха ложка" полягає в тому, що перед тренуванням спортсмени-любителі випивають на відео ложку нерозведеного порошкового енергетика.

Медики попереджають про небезпеку нового тренду. Вони стурбовані тим, що підлітки можуть почати масово наражатися на ризик ковтаючи суху суміш.

У Сполучених Штатах Америки вже є одна постраждала від небезпечного розваги. 20-річна американка прийняла такий сухий коктейль і попала в лікарню з серцевим нападом.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в Канаді уламок метеорита пробив дах будинку і впав на подушку поруч з жінкою. Канадка прокинулася від сильного шуму і побачила, що поруч з нею лежить великий камінь. Відзначається, що жінка не отримала жодних травм. Уламок космічного каменю вона збирається зберегти для своїх нащадків. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також "Коментарі" інформували про те, що 19-річна зірка TikTok і його друзі загинули у страшній автокатастрофі. Блогер мчав на своєму авто Chevrolet Camaro по автомагістралі. На вимогу поліціянтів він не зупинився і продовжив рух. Транспортний засіб скотилося в придорожній кювет, збило кілька зелених насаджень, а після цього загорілося. Всі, хто знаходився в салоні загинули від отриманих травм. Відзначається, що молодий американець мав сторінки в соцмережах, всього у нього налічувалося майже 3 мільйони шанувальників.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини