Головна Новини Суспільство події У Сумській області військові обміняли російського окупанта на шістьох українських полонених
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сумській області військові обміняли російського окупанта на шістьох українських полонених

Російські фашисти продовжують вчиняти терор

16 березня 2022, 19:40 comments4805
Поділіться публікацією:

В Сумській області наші захисники  самі визволили з полону своїх побратимів, провели так званий місцевий обмін   полонених —  за одного російського  загарбника вони повернули аж  шістьох наших бранців. Про це проінформував  очільник  Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький  в ефірі  інформаційного телемарафону.

У Сумській області військові обміняли російського окупанта на шістьох українських полонених

Військові повернули своїх побратимів (фото з відкритих джерел)

За словами  керівника Сумщини, агресори в  населених пунктах області  тероризують  місцевих мешканців. Лякають  їх, відбирають ключі від укриттів, де вони переховуються,  сиплять погрозами спалити хати. Знищили приміщення служби надання ритуальних послуг, немає в сумчан  пункту надання екстреної медичної допомоги та навіть забрали  машину швидкої допомоги. Але сміливцями вони себе показують  тільки з мирними людьми. Тільки окупанти  зустрічають  бійців нашої територіальної оборони, то викидають  свою зброю, пішки вертаються до кордону і бігцем повертаються туди, звідки до нас прийшли, — підсумував Дмитро Живицький.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що у Сумській області бійці тероборони зупинили три танки та одну САУ окупантів. На Сумщині бійці територіальної оборони зупинили кілька важких бойових одиниць окупантів. Про це повідомляється на офіційній сторінці тероборони ЗС України. Як стало відомо, на Сумщині бійці тероборони зупинили 3 ворожі танки та 1 САУ.

Також "Коментарі" повідомляли про те, що окупанти грабують людей на дорогах у Сумській області.Агресори з Росії  чинять грабежі та мародерства  на автошляхах  Сумщини. З цієї причини мешканці області  не можуть  вирушити в евакуацію зі своїх поруйнованих  війною міст і сіл. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олександр

16 березня 2022, 20:23

пророк, та да: і кримський міст застоявся...

пророк

16 березня 2022, 20:11

та все это херня.Где наши ракеты "Сапсан", "нептун" и все ракеты дальнего действия, чтобы хуячить москву и урал.Войну нужно срочно переносить на территорию москалей и выжигать их,тотально уничтожать ублюдков.

Iрина

16 березня 2022, 19:59

АХМЕТОВ СТОИТ НА ВОЕННОМ УЧЕТЕ???????? КОГДА ПОЙДЕТ ЗАЩИЩАТЬ УКРАИНУ........


Новини