Головна Новини Суспільство події Окупанти грабують людей на дорогах у Сумській області (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти грабують людей на дорогах у Сумській області (ВІДЕО)

Російські окупанти займаються мародерством на автодорогах Сумської області

5 березня 2022, 23:25 comments2494
Поділіться публікацією:

Агресори з Росії  чинять грабежі та мародерства  на автошляхах  Сумщини. З цієї причини мешканці області  не можуть  вирушити в евакуацію зі своїх поруйнованих  війною міст і сіл.

Окупанти грабують людей на дорогах у Сумській області (ВІДЕО)

Окупанти займаються мародерством (фото з відкритих джерел)

Про це інформує в соціальних мережах  глава Сумської обласної військової адміністрації Дмитро Живицький.

Як він зазначає, відповідаючи на запитання громадян,  сьогодні не можна безпечно евакуюватись з міста  Суми чи з інших міст області, як  Охтирка, Тростянець, Лебедин, та інших сумських населених пунктів.Бо російські військовослужбовці займаються мародерством. Здійснюють грабіж, а буває, що і стріляють в автомобілі  мирних людей біженців.

Керівник Сумської області розмістив відеоролик з автостради Київ-Суми. Тут можна подивитись, як на ділянці автодороги біля міста Суми залишені  авто, які обчистили військові мародери.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що в Ірпені під час евакуації людей окупанти підірвали залізничні колії. В місті Ірпінь післяобідньої пори, в суботу, 5 березня  загарбники  з допомогою вибухівки попідривали залізничні колії.  Опубліковано приголомшливу фотографію – внизу,  під залізничним мостом стоять мирні  городяни. Про це на власній сторінці в соціальних мережах написала заступниця очільника  Комітету українського парламенту  з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла.  Народний депутат розмістила  жахливу фотографію. "Ірпінь сьогодні. Біля Києва. Росіяни підірвали залізничні колії під час евакуації мирного населення", -  так підписала  нардепка цю приголомшливу фотографію.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://t.me/Zhyvytskyy/788
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини