Головна Новини Суспільство події В Ірпені під час евакуації людей окупанти підірвали залізничні колії (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ірпені під час евакуації людей окупанти підірвали залізничні колії (ФОТО)

В Ірпені підірвали залізничні колії

5 березня 2022, 20:35
Поділіться публікацією:

В місті Ірпінь післяобідньої пори, в суботу, 5 березня  загарбники  з допомогою вибухівки попідривали залізничні колії.  Опубліковано приголомшливу фотографію – внизу,  під залізничним мостом стоять мирні  городяни.

В Ірпені під час евакуації людей окупанти підірвали залізничні колії (ФОТО)

Підірваний залізничний міст в Ірпені (фото: www.facebook.com/m.bezuhla)

Про це на власній сторінці в соціальних мережах написала заступниця очільника  Комітету українського парламенту  з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла.  Народний депутат розмістила  жахливу фотографію.

"Ірпінь сьогодні. Біля Києва. Росіяни підірвали залізничні колії під час евакуації мирного населення", -  так підписала  нардепка цю приголомшливу фотографію.

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що російський льотчик знав, що летить бомбити мирне містоПід Черніговом українські військовослужбовці збили російський літак Су-25 та затримали пілота. У допиті він зізнався, що чудово знав, що летить бомбардувати мирне місто. Російський льотчик розповів, з якої він військової частини та зазначив, що знав, що летить на мирне місто, це було його перше завдання. Він стверджує, що до цього літав уздовж кордону і потім вилетів бомбити Чернігів, але, на щастя, був збитий фахівцями ППО. У мережі також показали фотографії трьох авіаційних бомб ФАБ-300, які рятувальники виявили після падіння літака. Вони пошкодили житловий будинок та паркан. Наразі проводиться евакуація населення з мікрорайону.

На Telegram — каналі нардепа Гончаренко з'явилося інше відео розмови з льотчиком, де він зазначив, що йому сказали, що місто порожнє. З нього нібито вивезли всіх мешканців. Також російський пілот сказав, що не підтримує політику своєї країни, але він — військова людина і мав виконати наказ.
 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини