Головна Новини Суспільство події У Сумах з'явився король рімейків, який може скласти конкуренцію навіть самому Кіркорову
commentss НОВИНИ Всі новини

У Сумах з'явився король рімейків, який може скласти конкуренцію навіть самому Кіркорову

Мер міста Суми Олександр Лисенко знову опинився в центрі уваги

15 вересня 2021, 12:34
Поділіться публікацією:

Мера Сум Олександра Лисенка порівняли з королем ремейків російської естради Філіпом Кіркоровим. Як передає портал "Коментарі", про це в стрімі на своїй сторінці в Facebook розповів депутат Сумської міськради, він же головний опонент чинного міського голови Вадим Акпєров.

У Сумах з'явився король рімейків, який може скласти конкуренцію навіть самому Кіркорову

Місто Суми Фото з відкритих джерел

Депутат зазначив, порівняння Лисенко з відомим російським виконавцем — це не просто тролінг, як багато хто може подумати, а констатація факту, тому що мер не упускає найменшої можливості попіаритися на чужих досягненнях, до яких він не має абсолютно ніякого відношення. Яскравим прикладом Вадим Акпєров називає реконструкцію Центрального ринку міста Суми, проти чого свого часу сам же Лисенко і виступав, збирав підприємців на мітинги проти цієї ідеї, а тепер записує стрім на фоні знесення торгових наметів, розповідаючи, що це і його заслуга.

Вадим Акпєров зазначає, те ж саме стосується реконструкції центральної частини Сум. 7 років Лисенко і компанію це питання не сильно хвилювало, а тепер же, як тільки цю тему почав піднімати депутатський корпус, мер Сум раптом активізувався і почав на апаратній нараді дорікати чиновникам, що ті, виявляється, забули, що потрібно приводити в порядок зелені зони, парк Кожедуба, сквер Дружба і інші місця відпочинку городян в історичній частині Сум.

Вадим Акпєров припустив, напевно, за вміння привласнювати чуже і багато розповідати, але мало робити Олександр Лисенко і подобається сумчанам. Саме тому вони голосують за нього на виборах і довірили йому керувати містом ще один термін.

Читайте також на порталі "Коментарі" — в шкільному музеї в Сумах виявили небезпечний боєприпас.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини