Головна Новини Суспільство події У США розповіли, чому не можна дозволити Путіну "заморозити" війну в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

У США розповіли, чому не можна дозволити Путіну "заморозити" війну в Україні

У Конгресі США закликають не допустити бажаного для російського диктатора сценарію

10 травня 2022, 09:50 comments2674
Поділіться публікацією:

Старший радник Конгресу США Пол Массаро висловив думку, що Путін вже вирішив підводити до того, щоб заморозити війну в Україні. Проте його планам можна і потрібно завадити. Як передає портал "Коментарі", про це Пол Массаро написав у себе на Twitter.

У США розповіли, чому не можна дозволити Путіну "заморозити" війну в Україні

Володимир Путін. Фото з відкритих джерел

Пол Массаро зазначив, що все більше підстав вважати, що Путін має намір перервати свою геноцидну війну, він більше зацікавлений у тому, щоб знову зробити ставку на заморожений конфлікт в Україні.

У Конгресі США вважають, що після того, що зробив Путін, не можна допустити того, щоб російському президентові вдалося залишитися на тих позиціях і "заморозити" конфлікт. Массаро висловив переконання, що треба й надалі підтримувати український народ, аж до перемоги України.

За словами Массаро, між Заходом і путінським режимом остаточно втрачено розуміння. Все від того, що Путін перетворився на "гангстера, який грає на нациста".

Пол Массаро вважає, що тактика Путіна зовсім не змінилася. Він, як і раніше, упевнений, що навіть після того, що сталося в Україні, з ним знову захочуть вести діалог і йому вдасться уникнути відповідальності за ті злочини, які він скоїв проти українців. Раніше йому багато сходило з рук. Але тепер він в Україні реально зіштовхнувся із величезною проблемою.

"Україна стала першою сталлю, в яку він потрапив за все його правління", — додав Массаро.

Читайте також на порталі "Коментарі" — у Пентагоні вважають, що на тимчасово окупованих російськими військами територіях Донбасу путінський режим намагатиметься оперативно провести фейкові "референдуми" з метою анексування захоплених територій.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини