Головна Новини Суспільство події У США планують створити Instagram для дітей до 13 років
commentss НОВИНИ Всі новини

У США планують створити Instagram для дітей до 13 років

У новій версії соцмережі батьки повинні мати контроль над аккаунтом дитини

19 березня 2021, 15:08
Поділіться публікацією:

Американська компанія Facebook планує створити нову версію соцмережі Instagram спеціально для дітей у віці до 13 років. Зараз додаток знаходиться на ранній стадії розробки. Про це повідомляє BuzzFeed.

У США планують створити Instagram для дітей до 13 років

Facebook розробляє Instagram для дітей до 13 років - фото з відкритих джерел

"Я радий повідомити, що в майбутньому ми визначили роботу з молоддю пріоритетом для Instagram і додали її в список пріоритетів H1", — йдеться в повідомленні віце-президента Instagram Вішала Шаха.

За словами гендиректора соцмережі Адама Мосері, у компанії поки немає детального плану реалізації розробки "Instagram для дітей". Однак він зазначив, що в такій альтернативній версії соцмережі батьки точно повинні мати контроль над аккаунтом дитини.

Зазначимо, що згідно з діючою політикою соціальної мережі, дітям до 13 років заборонено користуватися і реєструватися в Instagram.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, коли на території України буде доступний високошвидкісний мобільний інтернет від супутникового проекту Starlink американського мільярдера Ілона Маска. На офіційному сайті проекту є можливість подачі заявки на приєднання, в Україні поява інтернету від Маска очікується вже у 2022 році. На території Європи супутниковий інтернет американського винахідника планують використовувати вже до кінця цього року. На цей момент вже приймаються заявки від мешканців Великобританії. Найближчим часом можливість подачі анкети отримають потенційні абоненти з Греції та Німеччини.

Як раніше повідомляли "Коментарі", найбільша кількість випадків обману в інтернеті зафіксовано на реальних і підроблених сайтах, які продають товари. Аферисти прикидаються продавцями й обіцяють надіслати неіснуючий товар. В результаті людина робить замовлення, оплачує повністю або частково покупку і втрачає свої гроші, оскільки товар до нього так і не надходить.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини