Головна Новини Суспільство події У справі Майдану судитимуть чинного співробітника поліції
commentss НОВИНИ Всі новини

У справі Майдану судитимуть чинного співробітника поліції

Співробітникові поліції інкриміновано незаконне перешкоджання проведенню зборів, службове підроблення та перевищення службових повноважень

11 листопада 2020, 20:01
Поділіться публікацією:

В Офісі генерального прокурора України повідомили про те, що в суд направлений обвинувальний акт стосовно чинного співробітника поліції. Його звинувачують в тому, що в січні 2014 року він затримав і сфабрикував справу проти одного з учасників акцій протестів на Майдані.

У справі Майдану судитимуть чинного співробітника поліції

ФОТО: З відкритого джерела

"За даними слідства, ексслідчий з метою перешкоджання проведенню зборів і мітингів, безпідставно, за відсутності будь-яких доказів причетності до вчинення кримінального правопорушення, 21 січня 2014 року затримав на вул. Грушевського у м. Києві протестувальника. Правоохоронець підробив та подав до районного суду м. Києва клопотання про обрання стосовно завідомо невинної особи запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, яке було протиправно задоволено судом", — сказано в повідомленні генпрокуратури.

До слова, зараз чиновник обіймає посаду заступника начальника відділення поліції, начальника слідчого відділення одного з управлінь поліції міста Києва.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, Служба безпеки України викрила директора лікарні , який "заробив" мільйони на покупці медобладнання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини