Головна Новини Суспільство події У соцмережах вирішили створити рейтинг блогерів - COVID-дисидентів
commentss НОВИНИ Всі новини

У соцмережах вирішили створити рейтинг блогерів - COVID-дисидентів

У той час як епідемія коронавірусної інфекції в Україні набирає обертів, вони заперечують існування захворювання

20 жовтня 2020, 19:29
Поділіться публікацією:

Глава волонтерської ініціативи "Як не стати овочем" Оксана Мороз подала ідею створення "рейтингу" блогерів - COVID -диссидентів, які не визнають існування коронавірусу і не вірять в те, що ускладнення від інфекції можуть бути смертельними. Цю пропозицію вона висловила на своїй сторінці в Facebook.

У соцмережах вирішили створити рейтинг блогерів - COVID-дисидентів

Джерело: vesti-ua.net

"Є ідея створити рейтинг шкідливих блогерів. Для початку тих, які заперечують COVID-19. Закликають не носити маски, лікуватися настоями з кори молодого дуба і так далі й тому подібне", — написала Мороз.

Така думка виникла після того, як від коронавірусу загинув український Instagram-блогер-мільйонник Дмитро Стужук, який разом з дружиною Софією Стужук писали в соцмережах про те, що COVID -19 безпечніше звичайного ГРВІ.

Буквально протягом кількох годин коментарі під постом Мороз наповнилися прізвищами медіа-знаменитостей, які увійшли в топ-рейтинги тих, хто заперечує коронавірус і не тільки. У списку потрапили ті, хто не визнає вакцинацію і СНІД, а також рекомендує лікувати онкозахворювання народними методами, вважаючи, що фарміндустрія збагачується на хворих. Крім інших, у списку виявилося чимало політиків з проросійськими поглядами й прихильників Кремля.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Запорізькій області відкрили протитуберкульозний санаторій, який діти чекали 4 роки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини